ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Інна Лесь 

Доповідач:

Інна Лесь 

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

11.06.2024

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1
Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ

                   №
м. Володимир
 
Про надання дозволу на розроблення технічної
документації із землеустрою щодо інвентаризації
земельної ділянки комунальної власності
 
          Відповідно до ст.12, 79-1,  96, 116  Земельного кодексу України, ст.25, 35, 57 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про Державний земельний кадастр», постанови Кабінету Міністрів України від 5 червня 2019 р. №476  «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», взявши до уваги  рішення сесії Зарічанської сільської ради від 29.01.1997 року №6/7 «Про передачу земельних ділянок  у приватну власність і користування», державний акт на право приватної власності на землю серія І-ВЛ №031446, керуючись п.34 ч.1 cт.26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1.  Надати Володимирській міській раді дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 0720581600:00:001:0475 площею 8,2003 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Суходоли  на території Володимир-Волинської міської територіальної громади.
          2.  Відділу земельних та природних ресурсів управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимирської міської ради замовити виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки у суб’єктів господарювання, які згідно закону можуть виступати розробниками  документацій  із землеустрою.
          3. Технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки погодити у встановленому законодавством порядку та винести для затвердження на розгляд сесії міської ради.
          4.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Інна Лесь 0800351291

ДОДАТКИ

1 36-1 Дозвіл на тех док. інвентаризація зем.діл. за межами с. Суходоли.pdf Переглянути
2 36-1 Дозвіл на розробл тех док щодо інвентаризації зем.діл. за межами с. Суходоли.pdf Переглянути