ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 107

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
 
                         №
м. Володимир
 
Про затвердження Реєстру житлових приміщень, які перебувають у 
комунальній власності Володимир-Волинської міської територіальної
громади та делегування окремих повноважень комунальному підприємству «Управляюча житлова компанія»

 
         З метою підвищення ефективності ведення обліку, розподілу та використання житлових приміщень комунальної власності, а також накопичення банку даних про майно Володимир-Волинської міської  територіальної громади, керуючись ст. ст. 25, 60 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити Реєстр житлових приміщень (надалі - Реєстр), які перебувають у комунальній  власності Володимир-Волинської міської територіальної громади станом на 01.03.2024 року згідно з додатком.
2. Виконавчим органам міської ради та відповідним комунальним підприємствам забезпечити використання за призначенням, зазначеного в Реєстрі майна, у відповідності до установленого Законом порядку, його збереження та облік.
3. Уповноважити комунальне  підприємство  «Управляюча житлова компанія» (Павло КОРОБЕЙНІКОВ) :
3.1. Укладати в порядку, визначеному чинним законодавством України, договори найму (оренди) майна, визначеного в Реєстрі;
3.2. Відновити та систематизувати роботу щодо обліку діючих договорів найму (оренди) житлового фонду, визначеного в Реєстрі;
3.3. Ведення роботи з картотеками  (внесення  відповідної інформації та даних про квартиронаймачів до квартирних карток обліку);
3.4. Погоджувати (надавати дозвіл) від імені власника (Володимир-Волинської міської територіальної громади) право на реєстрацію громадян у житловому фонді, визначеному в Реєстрі;
3.5. Погоджувати, в порядку встановленому чинним законодавством, дозволи на приватизацію житлового фонду, визначеного в Реєстрі.
4. Управлінню інфраструктури виконавчого комітету міської ради (Ігор ВОЗНИЙ) продовжити роботу по формуванню і поповненню електронної бази даних Реєстру. Внесення змін до Реєстру здійснювати на засіданні міської ради у IV кварталі щороку.
5. Рішення  міської ради від 12.12.2019 № 35/40 «Про затвердження Реєстру житлових приміщень, які перебувають у комунальній власності територіальної громади м. Володимира-Волинського та делегування окремих повноважень комунальному підприємству «Управляюча житлова компанія» (зі змінами) вважити таким, що втратило чинність.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на  постійну комісію міської ради з питань власності та житлово-комунального господарства.
 
 
Міський голова                                                              Ігор ПАЛЬОНКА
Ігор Возний 0800333262
Пояснювальна записка
до проекту рішення
«Про затвердження Реєстру житлових приміщень, які перебувають у  комунальній власності Володимир-Волинської міської територіальної громади та делегування окремих повноважень комунальному підприємству «Управляюча житлова компанія»»
 
         З метою підвищення ефективності ведення обліку, розподілу та використання житлових приміщень комунальної власності , а також накопичення банку даних про майно Володимир-Волинської міської  територіальної громади, розроблений проект рішення «Про затвердження Реєстру житлових приміщень, які перебувають у  комунальній власності Володимир-Волинської міської територіальної громади та делегування окремих повноважень комунальному підприємству «Управляюча житлова компанія»»
 
 
Начальник управління  інфраструктури
виконавчого комітету міської ради                                                   Ігор ВОЗНИЙ