ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Насіба Мірзоєва

Доповідач:

Насіба Мірзоєва

Галузь:

Державне управління і кадрова політика

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

13.02.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 78
Про дострокове припинення повноважень старости сіл Заріччя, Федорівка, Суходоли, Новосілки, Орані та Дігтів та звільнення старости Самчука А.П.

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
                        №
м. Володимир 
Про дострокове припинення повноважень
старости сіл Заріччя, Федорівка, Суходоли,
Новосілки, Орані та Дігтів та звільнення
старости Самчука А.П.
 
       Відповідно до статті пункту 6¹ ч.1 статті 26 та статті 54¹ Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.1 статті 36 Кодексу законів про працю України, на підставі звернення старости Зарічанського старостинського округу (сіл Заріччя, Федорівка, Суходоли,  Новосілки, Орані та Дігтів) –  Самчука А.П. з особистою заявою до міської ради про складення ним повноважень старости від 06.02.2024 року, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
         1. Достроково припинити повноваження старости Зарічанського старостинського округу (сіл Заріччя, Федорівка, Суходоли,  Новосілки, Орані та Дігтів) та звільнити Самчука Андрія Петровича із займаної посади за угодою сторін 07 березня 2024 року.
         2. Виключити Самчука Андрія Петровича з персонального складу виконавчого комітету Володимирської міської ради.
          3. Самчуку Андрію Петровичу передати закріплені за ним матеріальні цінності, гербову печатку та штампи секретарю Володимирської міської ради Юхимюку І.М. з оформленням відповідного акту.
         4. Відділу бухгалтерського обліку та господарського забезпечення виконавчого комітету міської ради (Куран Н.М.) провести з Самчуком А.П. повних розрахунок відповідно до чинного законодавства.
        5.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції.
 
 
Міський  голова                                                                        Ігор ПАЛЬОНКА
Насіба Мірзоєва  0800333262
Пояснювальна записка до проєкту рішення міської ради
«Про дострокове припинення повноважень старости сіл Заріччя, Федорівка, Суходоли, Новосілки, Орані та Дігтів та звільнення  старости Самчука А.П.»
 

     На підставі звернення старости сіл Заріччя, Федорівка, Суходоли,  Новосілки, Орані та Дігтів – Самчуку А.П. з особистою заявою до міської ради про складення ним повноважень старости від 06.02.2024 року, звільнення з посади старости та виключення зі складу виконавчого комітету Володимирської міської ради, прошу Вас винести проєкт рішення «Про дострокове припинення повноважень старости сіл Заріччя, Федорівка, Суходоли, Новосілки, Орані та Дігтів та звільнення  старости Самчука А.П.» на розгляд сесії міської ради.
 
 
 
Начальник відділу з
питань кадрової роботи                                                          
виконавчого комітету міської ради                                       Насіба МІРЗОЄВА

ДОДАТКИ

1 32-78 Проект рішення.pdf Переглянути