ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Ігор Возний

Доповідач:

Ігор Возний

Галузь:

Комунальне господарство та благоустрій

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

28.11.2023

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 72
Про затвердження Програми безпеки дорожнього руху та безпеки громадян у  Володимир – Волинській міській територіальній громаді на 2024-2026 роки

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

                         №
   м. Володимир
 
Про затвердження Програми безпеки дорожнього руху та безпеки громадян у  Володимир – Волинській міській територіальній
громаді на 2024-2026 роки
 
У зв’язку з закінченням термінів дії «Програму безпеки дорожнього руху та безпеки громадян у Володимир-Волинській міській територіальній громаді на 2021 - 2023 роки», затвердженої рішенням міської ради від 24.12.2017 року № 2/5, відповідно до Закону України «Про дорожній рух», на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2020 року № 1360-р «Про схвалення Стратегії підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2024 року» керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26, частиною 1 ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” міська рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити Програму безпеки дорожнього руху та безпеки громадян у Володимир-Волинській міській територіальній громаді на 2024 – 2026 роки  (додається), з загальним обсягом фінансових ресурсів  481115,0 тис.грн.
2. Управлінню інфраструктури виконавчого комітету міської ради (Возний І.П.) щорічно передбачати видатки на реалізацію даної Програми, виходячи з реальної можливості  бюджету Володимир-Волинської міської територіальної громади.
3.Управлінню бюджету та фінансів виконавчого комітету міської ради        (Субицька О.М.) забезпечити фінансування Програми в межах бюджетних призначень.
4. Координацію роботи по виконанню Програми покласти на управління інфраструктури  виконавчого комітету міської ради (Возний І.П.).
5. Управлінню інфраструктури виконавчого комітету міської ради (Возний І.П.):
5.1. Забезпечити виконання Програми в межах коштів передбачених в бюджеті громади;
5.2. Щокварталу до 10 числа наступного місяця подавати інформацію про використання коштів на виконання Програми Управлінню бюджету та фінансів виконавчого комітету міської ради (Субицька О.М.)  та щорічно за підсумками року надавати звіт про виконання Програми відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій виконавчого комітету міської ради (Виваль О.С.).
5.3. Щорічно звіт про виконання Програми розглядати до 1 лютого на       постійних комісіях міської ради.
            6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань власності та житлово-комунального господарства.
 
Міський голова                                                                            Ігор ПАЛЬОНКА
Ігор Возний 0800333262
Пояснювальна записка
до проєкту рішення
 
Про затвердження Програми безпеки дорожнього руху та безпеки громадян у  Володимир – Волинській міській територіальній громаді на 2024-2026 роки
 
             З метою покращення технічного стану вулично-дорожньої мережі громади, підвищення рівня безпеки дорожнього руху та безпеки проживання  громадян на території громади, існує необхідність в прийнятті  програми  безпеки дорожнього руху та безпеки громадян у  Володимир – Волинській міській територіальній громаді на 2024-2026 роки, з загальним обсягом фінансових ресурсів  481115,0 тис.грн.  
           Прийняття даної програми сприятиме створенню умов підвищення контролю безпеки руху на автомобільних дорогах, зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод, травмованих та загиблих в наслідок дорожньо-транспортних пригод,  зменшення місць концентрації ДТП, зменшення дитячого травматизму, покращення дорожнього полотна, створення кращих умов пішохідного сполучення, поліпшення дорожньої інфраструктури вцілому.
 
 
 
Начальник управління                                                           Ігор ВОЗНИЙ
 

ДОДАТКИ

1 31-72 Проект рішення.pdf Переглянути
2 31-72 Таблиця.pdf Переглянути