ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 66

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

                      №
м. Володимир
 

Про затвердження Програми розвитку надання соціальних послуг
та захисту прав і законних інтересів дітей
на 2024-2027 роки

Відповідно до Закону України «Про соціальні послуги» № 2671 від 17.01.2019, Бюджетного кодексу України, згідно Порядку розроблення виконання, моніторингу місцевих програм та звітності про їх виконання, затвердженого рішенням виконавчого комітету Володимирської міської ради від 23.03.2023 №106, керуючись ст. 25, п. 22  ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму розвитку надання соціальних послуг та захисту прав і законних інтересів дітей на 2024-2027 роки (надалі - Програма), що додається.
2. Відділу бухгалтерського обліку та господарського забезпечення виконавчого комітету міської ради (Куран Н.М.) передбачати видатки на реалізацію цієї Програми, виходячи з реальної можливості місцевого бюджету.
3. Управлінню бюджету та фінансів виконавчого комітету міської ради (Субицькій О.М.) забезпечити фінансування Програми в межах бюджетних призначень.
4. Відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій виконавчого комітету міської ради (Виваль О.С.) включити дану Програму у додаток 2 «Перелік цільових програм» Програми економічного, соціального та культурного розвитку Володимир-Волинської міської територіальної громади на 2023-2025 роки.
5. Службі у справах дітей виконавчого комітету Володимирської міської ради (Сидорук Л.М.), Володимирському центру соціальних служб (Юхимюк В.О.):
5.1. Здійснювати координацію роботи по виконанню Програми;
5.2. Щокварталу до 10 числа наступного місяця подавати інформацію про використання коштів та напрямки їх використання на виконання Програми управлінню бюджету та фінансів виконавчого комітету міської ради;
5.3. Щорічно до 01 березня інформувати про хід виконання Програми відділ економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій виконавчого комітету міської ради.
6. Контроль за виконанням цієї Програми покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, екології та соціального захисту населення.

 

Міський голова                                                                   Ігор ПАЛЬОНКА

Лілія Сидорук 0800 333262
 
Пояснювальна записка
До проєкту рішення «Про затвердження Програми розвитку надання соціальних послуг та захисту прав і законних інтересів дітей
на 2024-2027 роки»
 
Для покращення доступу жителів територіальної громади до соціальних послуг належної якості, які надаються відповідно до потреб населення громади; створення умов для забезпечення надання базових та допоміжних соціальних послуг вразливим групам населення громади, відповідно до їх потреб, та залучення надавачів соціальних послуг комунальної та недержавної форми власності поза межами громади через соціальні програми та проєкти, виникла необхідність у розробці даного проекту рішення .
 
 
Начальник ССД                                                                        Лілія СИДОРУК