ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 20

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ   СКЛИКАННЯ
 

РІШЕННЯ

____________  № _____
м. Володимир
 
Про надання згоди на безоплатне прийняття в
комунальну власність Володимир-Волинської
міської територіальної громади КНС
по вул. Віленській
 
 
            Розглянувши звернення директора Володимир-Волинського фахового коледжу Коновалюка О.В. про прийняття в комунальну власність КНС по вул. Віленській в м. Володимирі, відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» від 03.03.1998р. №147/98-ВР (із змінами і доповненнями), керуючись п.51 ч.1 ст.26 та ст.60  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
                                           
                                                 ВИРІШИЛА :
 
        1.Надати згоду на безоплатне прийняття від Володимир-Волинського фахового коледжу  у комунальну власність Володимир-Волинської міської територіальної громади КНС по вул. Віленській  в м. Володимирі.    
        2.Прийняття майна у комунальну власність здійснити у визначеному чинним законодавством порядку.
        3.Встановити, що після прийняття в комунальну власність Володимир-Волинської міської  територіальної громади майна зазначеного в  пункті 1 цього рішення, об’єкт передачі буде прийнятий на баланс комунального підприємства «Володимирводоканал» Володимирської міської ради з метою використання за цільовим призначенням.
        4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань власності та житлово-комунального господарства.
 
 
Міський голова                                                                    Ігор ПАЛЬОНКА
Лариса Процька 34953
Пояснювальна записка
 
До проєкту рішення міської ради «Про надання згоди на безоплатне прийняття в комунальну власність Володимир-Волинської
міської територіальної громади КНС по вул. Віленській»
 
 
 
       
        Проєкт рішення підготовлено відповідно до  звернення директора Володимир-Волинського фахового коледжу Коновалюка О.В. про прийняття в комунальну власність КНС по вул. Віленській в м. Володимирі. Дана каналізаційна-насосна станція  обслуговує житлові будинки по вул. Грушевського, вул. Віленській, студентський гуртожиток та РЕС.
       Відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів  права державної та комунальної власності» ініціатива щодо передачі об’єктів соціальної інфраструктури у комунальну власність може виходити відповідно від органів, визначених статтею 3 цього Закону, підприємств, на балансі яких перебувають ці об’єкти. Рішення щодо передачі об’єктів житлового фонду, гуртожитків та інших об’єктів соціальної інфраструктури у комунальну власність приймаються за згодою відповідних сільських, селищних, міських, районних у містах рад.
       
 
 
Начальник відділу комунальної
власності управління містобудування,
архітектури та комунальних ресурсів
майнових Лариса ПРОЦЬКА