ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 5

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
 

РІШЕННЯ

 
_________________  № _______________
м. Володимир
 
Про День вшанування памяті захисників,
жителів Володимир-Волинської міської
територіальної громади,
які брали участь у відбитті збройної агресії
російської федерації проти України
 
З метою увічнення героїзму жителів Володимир-Волинської міської територіальної громади – військовослужбовців і добровольців, котрі віддали свої життя боронячи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, збереження і гідне вшанування пам’яті полеглих захисників України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
  
ВИРІШИЛА:
 
1. Встановити у Володимир-Волинській міській територіальній громаді 22 травня Днем вшанування пам’яті захисників, жителів Володимир-Волинської міської територіальної громади, які брали участь у відбитті збройної агресії російської федерації проти України.
2. Рішення міської ради від 19.06.2015 №44/30 «Про день вшанування пам’яті володимир-волинців, які загинули під час антитерористичної операції на сході України» вважати таким, що втратило чинність.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції.
 
 
 
Міський голова                                                                         Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Лазар 0800333262
Пояснювальна записка до проєкту рішення
«Про День вшанування памяті захисників, жителів Володимир-Волинської міської територіальної громади, які брали участь у відбитті збройної агресії російської федерації проти України»
 
Проєкт рішення підготовлено з метою увічнення героїзму жителів Володимир-Волинської міської територіальної громади – військовослужбовців і добровольців, котрі віддали свої життя боронячи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, збереження і гідне вшанування пам’яті полеглих захисників України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві.
При його підготовці керувалися ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».
Попереднє рішення міської ради від 19.06.2015 №44/30 «Про день вшанування пам’яті володимир-волинців, які загинули під час антитерористичної операції на сході України» втратило свою актуальність, оскільки, було орієнтоване виключно на вшанування жителів міста Володимира, які загинули під час антитерористичної операції на сході України.
 
 
 
Начальник організаційно-виконавчого
відділу виконавчого комітету міської ради                     Наталія ЛАЗАР