ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Андрій Трофимук


Доповідачі:



Андрій Трофимук

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу

Номер:

178

Дата реєстрації:

10.11.2021

Проголосовано:

26.11.2021 12:04:32

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 178

Текст:



ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

___________  №______

м.Володимир-Волинський

 

Про затвердження

Програми розроблення містобудівної

документації Володимир-Волинської

міської територіальної

громади на 2022-2024 роки

 

Керуючись пунктом 42 частини 1 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статтею 12 Закону України “Про основи містобудування”, статтями 10, 161, 17, 18, 19 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 р. №926, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Програму розроблення містобудівної документації Володимир-Волинської міської територіальної громади на 2022-2024 роки, що додається, з загальним обсягом фінансових ресурсів 5300,0 тис.грн, в тому числі з місцевого бюджету 4974,6 тис. грн.

2. Управлінню містобудування, архітектури  та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимир - Волинської міської ради (Трофимук А.А.)  передбачати видатки на реалізацію даної Програми виходячи з реальної можливості бюджету.

3. Управлінню бюджету та фінансів  виконавчого   комітету  Володимир-Волинської міської  ради   (Субицька О.М) забезпечити фінансування Програми в межах бюджетних призначень на відповідні роки.

4. Координацію роботи по виконанню Програми покласти на управління містобудування, архітектури  та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимир - Волинської міської ради (Трофимук А.А.)

5. Управлінню містобудування, архітектури  та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимир - Волинської міської ради (Трофимук А.А.)  щокварталу до 10 числа наступного місяця подавати інформацію про використання коштів на виконання

Програми управлінню бюджету та фінансів виконавчого комітету Володимир - Волинської міської ради (Субицька О.М.) та щорічно за підсумками року надавати звіт про виконання Програми відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій виконавчого комітету Володимир - Волинської міської ради (Куран Н.М.).

6. Відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій виконавчого комітету Володимир - Волинської міської ради (Куран Н.М.) включити дану Програму у додаток 3 «Переліку місцевих програм, які фінансуватимуться за рахунок коштів міського бюджету» та до Програми економічного, культурного та соціального розвитку Володимир-Волинської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.

 

 

Міський голова                                                                  Ігор ПАЛЬОНКА

Андрій Трофимук 34954


Пояснювальна записка до проєкту рішення міської ради

«Про затвердження Програми розроблення містобудівної

документації Володимир-Волинської міської територіальної

громади на 2022-2024 роки»

 

На виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо планування та використання земель» прийнято рішення міської ради від 01.10.2021 № 10/15 «Про розроблення Комплексного плану просторового  розвитку  території  Володимир-Волинської міської територіальної громади», яким будуть прийняті рішення щодо цілісного (комплексного) просторового розвитку населених пунктів як єдиної системи розселення і території за їх межами. Це одночасно містобудівна документація на місцевому рівні та документація із землеустрою, що визначає планувальну організацію, функціональне призначення території, основні принципи і напрями формування єдиної системи громадського обслуговування населення, дорожньої мережі, інженерно-транспортної інфраструктури, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, формування екомережі, охорони і збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища населених пунктів, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.

З метою забезпечення виконання вимог згаданого вище Закону є

потреба у прийнятті Програми розроблення містобудівної документації Володимир-Волинської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

                                                                                                  

Начальник  управління                                                         Андрій ТРОФИМУК

 

ДОДАТКИ

1 178 Проект рішення та програма.pdf Переглянути