ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 89

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
 
РІШЕННЯ

_______________ №______
м. Володимир
 
Про план діяльності з підготовки
проєктів регуляторних актів у 2024 році
 
         Відповідно до вимог ст. 7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», на виконання п. 2.2. розділу 2 «Планування діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів» Порядку підготовки та прийняття регуляторних актів Володимир-Волинською міською радою та виконавчими органами ради, затвердженого рішенням міської ради від 07.09.2018 №28/7, листа управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету міської ради від 23.10.2023 №228, з метою планування діяльності міської ради та її виконавчого комітету щодо прийняття рішень, направлених на регулювання господарських відносин на території Володимир-Волинської міської територіальної громади, а також адміністративних відносин між регуляторними органами та суб’єктами господарської діяльності, керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 

ВИРІШИЛА:

 
  1. Затвердити план діяльності Володимирської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів у 2024 році, що додається.
  2. Відповідальним за розроблення проєктів регуляторних актів забезпечити своєчасну підготовку регуляторних актів відповідно до затвердженого плану.
  3. Відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій виконавчого комітету міської ради (Виваль О.С.) оприлюднити в друкованому засобі масової інформації та/або на офіційному сайті міської ради план діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів у 2024 році.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.
 
 
 
Міський голова                                                                  Ігор ПАЛЬОНКА
Оксана Виваль 0800333262
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проєкту рішення міської ради
 «Про план діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів
у 2024 році»

 
         Відповідно до вимог ст. 7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003    №1160-ІV, на виконання п. 2.2 розділу 2 «Планування діяльності з підготовки проектів регуляторних актів» Порядку підготовки та прийняття регуляторних актів Володимир-Волинською міською радою та виконавчими органами ради, затвердженого рішенням міської ради від 07.09.2018 №28/7, міська рада щорічно до 15 грудня затверджує плани діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на наступний календарний рік.

 

Начальник відділу економічного розвитку,
проєктної діяльності та інвестицій                                         Оксана ВИВАЛЬ