ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Ігор Возний

Доповідач:

Ігор Возний

Галузь:

Комунальне господарство та благоустрій

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

24.10.2023

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ЗАПРОПОНОВАНІ ПОПРАВКИ / ПРОПОЗИЦІЇ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 88
Про  затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Володимир-Волинської міської територіальної громади


ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
                       №                            
м. Володимир
 
Про  затвердження Правил благоустрою
території населених пунктів
Володимир-Волинської міської
територіальної громади
 
 
З метою здійснення ефективних і комплексних заходів з утримання території громади в належному санітарному стані, поліпшення її естетичного вигляду, забезпечення збереження об’єктів загального користування збереження санітарного благополуччя населення та забезпечення належного контролю за благоустроєм та санітарним станом території громади відповідно до пункту 44 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 34 Закону України «Про благоустрій населених пунктів»,  Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України  «Про затвердження Типових правил  благоустрою території населеного пункту» від 27.11.2017 №310, міська рада
 
ВИРIШИЛА:
 
  1. Затвердити Правила благоустрою території населених пунктів Володимир-Волинської міської територіальної громади згідно з додатком до цього рішення.
  2. Дане рішення набирає чинності з моменту його офіційного оприлюднення.
  3. Рішення міської ради від 15.12.2016 № 12/3 «Про правила   благоустрою території   міста Володимир – Волинський» та рішення Зарічанської сільської ради від 29.05.2018 року №27/11 «Про Правила благоустрою та утримання території сіл Зарічанської сільської ради», визнати такими, що втратили чинність.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань власності та житлово-комунального господарства.
 
Міський голова                                                                              Ігор ПАЛЬОНКА
Ігор Возний  0800333262
Пояснювальна записка
до проекту рішення
 
«Про  затвердження Правил благоустрою
території населених пунктів
Володимир-Волинської міської
територіальної громади »
 
 
У зв’язку зі створенням у 2020 році Володимир-Волинської міської територіальної громади шляхом об’єднання м. Володимира та Зарічанської територіальної громади (сіл Заріччя, Суходоли, Ласків, Дігтів, Вощатин, Новосілки та Орані), а також з урахуванням змін у законодавстві України, виникла необхідність перегляду діючого рішення Володимир-Волинської міської ради від 15.12.2016 № 12/3 «Правила благоустрою території міста Володимир-Волинський» та затвердження нових Правил благоустрою території населених пунктів Володимир-Волинської міської   територіальної громади.
З метою врегулювання відносин, що виникають у сфері благоустрою населених пунктів і створення сприятливого для життєдіяльності людини, довкілля, збереження і охорони навколишнього природного середовища, забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення на території Володимир-Волинської міської територіальної громади, відповідно до ст. 34 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та на підставі Типових Правил благоустрою територій населених пунктів, затверджених наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 27.11.2017 № 310, розроблений проєкт  рішення Володимирської міської ради «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Володимир-Волинської міської територіальної громади».
 
 
Начальник управління інфраструктури                                     Ігор ВОЗНИЙ
 

ДОДАТКИ

1 30-88 Додаток.pdf Переглянути
2 30-88 Проект рішення.pdf Переглянути