ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Інна Лесь

Доповідач:

Інна Лесь

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

23.10.2023

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 31
Про надання гр. Грабовській В. В. дозволу на розроблення технічної  документації із землеустрою щодо встановлення   (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) по вул. Ковельській, 79П у м. Володимирі

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ  
 
                      № 
м. Володимир
 
Про надання гр. Грабовській В. В. дозволу
на розроблення технічної  документації
із землеустрою щодо встановлення  
(відновлення) меж земельної ділянки
в натурі  (на місцевості) по вул. Ковельській, 79П
у м. Володимирі
 
                  Розглянувши клопотання гр. Грабовської В. В. про надання дозволу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул.Ковельська, 79П у м. Володимирі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі,  відповідно до статей 12, 20, 79-1, 93, 96, 122, 123 Земельного кодексу України, ст.19, 22, 25, 26, 55  Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про Державний земельний кадастр», керуючись п.34 ч.1 cт.26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
       1. Надати гр. Грабовській Віті Валеріївні дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0016 га за адресою вул. Ковельська, 79П у м. Володимирі, кадастровий №0710200000:01:003:3959, яка перебуває в оренді на підставі Договору оренди землі від 19.05.2023р. (право оренди земельної ділянки зареєстроване в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно  31.05.2023р., номер запису про інше речове право 50487437).
       2. Рекомендувати гр. Грабовській Віті Валеріївні у місячний термін замовити виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) у суб’єктів господарювання, які згідно закону можуть виступати розробниками  документацій  із землеустрою.
        3. Виготовлену документацію подати до відповідного органу Держгеокадастру для здійснення державної реєстрації земельної ділянки в порядку, визначеному чинним законодавством України.
         4. Після здійснення державної реєстрації земельної ділянки, зазначеної в п.1, подати розроблену документацію на розгляд міської ради для затвердження та прийняття відповідного рішення. 
          5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Інна Лесь       34953
 
 

ДОДАТКИ

1 30-31 ДОЗВІЛ на розробку технічної документації Грабовська ВВ Ковельська 79П.pdf Переглянути
2 30-31 Схема Дозвіл на розробл тех док Грабовська ВВ Ковельська 79П.pdf Переглянути