ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Віктор Лавренюк

Доповідач:

Віктор Лавренюк

Галузь:

Державне управління і кадрова політика

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

30.06.2023

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 84
Про внесення змін до Статуту муніципальної варти Володимирської міської  ради  

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
_______________№  _____
 
м. Володимир
 
Про внесення змін до Статуту муніципальної
варти Володимирської міської  ради  
 
З метою упорядкування та удосконалення організації роботи муніципальної варти Володимирської міської ради, приведення Статуту у відповідність до чинного законодавства України, відповідно до ст.17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань» від 15.05.2003року №755-IV (із змінами), керуючись ст.ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1.Внести зміни в Статут муніципальної варти Володимирської міської ради ЄДРПОУ 21742148 виклавши його у новій редакції (Додаток 1) додається.
2.Начальнику муніципальної варти Володимирської міської ради (Лавренюку В.А.) здійснити заходи щодо реєстрації Статуту згідно з чинним законодавством України.
3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції.
 
 
 
Міський  голова                                                                      Ігор ПАЛЬОНКА
Віктор Лавренюк 0632303342

Пояснювальна записка до проєкту рішення
«Про внесення змін до Статуту муніципальної
варти Володимирської міської  ради»
 
Проєкт рішення підготовано з метою упорядкування та удосконалення організації роботи муніципальної варти Володимирської міської ради, приведення Статуту у відповідність до чинного законодавства України.
Зміни до Статуту розроблялись  відповідно до ст.17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань» від 15.05.2003року №755-IV (із змінами), зокрема, в частині реалізації та впровадження програми "Безпечна громада", встановлення камер відеоспостереження, здійснення аналітичних заходів в реалізації програми "Безпечна громада" та попередження правопорушень у сферах забезпечення безпеки дорожнього руху, паркування транспортних засобів із фіксуванням в автоматичному режимі та/або в режимі фотозйомки/відеозапису, здійснення контролю за дотриманням правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів на території Володимир-Волинської міської територіальної громади, згідно чинного законодавства.
 При цьому керувались ст.ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».
 
 
 
Начальник муніципальної варти                                        Віктор Лавренюк
 

ДОДАТКИ

1 26-84 Проект рішення.pdf Переглянути
2 26-84 Титульна Сторінка.pdf Переглянути
3 26-84 Статут.pdf Переглянути