ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Наталія Голюк

Доповідач:

Наталія Голюк

Галузь:

Комунальне майно

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

20.06.2023

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 46
Про надання дозволу на передачу  легкового автомобіля з балансу комунального підприємства «Володимирська стоматологічна поліклініка» Володимирської міської ради

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

                     №
м. Володимир
 
Про надання дозволу на передачу 
легкового автомобіля з балансу
комунального підприємства
«Володимирська стоматологічна
поліклініка» Володимирської міської ради
 
         Розглянувши клопотання комунального підприємства  «Володимирська стоматологічна поліклініка» Володимирської міської ради від 19.06.2023 № 01-1.2/81, відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», постанови Кабінету Міністрів України від 21.09.1998 року № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», керуючись ст. ст. 25, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
                                              
ВИРІШИЛА:
 
         1. Надати дозвіл на безоплатну передачу легкового автомобіля марки УАЗ-3152-01 (державний номер 3015 ВНА) вартістю 35075 грн (тридцять п’ять тисяч сімдесят п’ять гривень) з балансу комунального підприємства «Володимирська стоматологічна поліклініка» Володимирської міської ради на баланс військової частини А 1008 для забезпечення потреб роти радіаційного, хімічного, біологічного захисту.
         2. Генеральному директору комунального підприємства «Володимирська стоматологічна поліклініка» Володимирської міської ради Нестеряку Р.О. здійснити необхідні дії щодо передачі легкового автомобіля, зазначеного в п.1 даного рішення, відповідно до чинного законодавства.  
         3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, екології та соціального захисту населення.
 
 
Міський голова                                                                      Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Голюк 38080



Пояснювальна записка
до проєкту рішення «Про надання дозволу на передачу легкового автомобіля з балансу комунального підприємства «Володимирська стоматологічна поліклініка» Володимирської міської ради»
               
         Розглянувши клопотання комунального підприємства «Володимирська стоматологічна поліклініка» Володимирської міської ради щодо передачі легкового автомобіля на баланс військової частини А 1008 для забезпечення потреб роти радіаційного, хімічного, біологічного захисту, а саме виконання бойових завдань у протидії  російської збройної агресії проти України, відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», виникла необхідність у розробці даного проєкту рішення. Додатково повідомляється, що наявний автомобіль марки УАЗ-3152-01 не використовується лікувальним закладом з 2019 року.
 
 
Начальник управління
соціальної політики                                                                    Наталія ГОЛЮК
 

ДОДАТКИ

1 26-46 Проект рішення.pdf Переглянути