ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ

                      р. №
м. Володимир
 
Про надання дозволу на розроблення
технічної документації із землеустрою
щодо інвентаризації земельних ділянок
(польових доріг)
 
       З метою впорядкування угідь, забезпечення ведення Державного земельного кадастру, відповідно до статей 12, 79-1, 184 Земельного кодексу України, статей 26, 35 Закону України «Про землеустрій», Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України» від 05.06.2019 р. №476, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні» від 10.07.2018 р.  № 2498 –VIII,  керуючись п.34 ч.1 cт.26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1.  Надати Володимирській міській раді дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок (польових доріг),  в масивах земельних часток (паїв), на території Володимир-Волинської міської територіальної громади.
          2.  Відділу земельних та природних ресурсів управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимирської міської ради замовити виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок (польових доріг), в масивах земельних часток (паїв),  у суб’єктів господарювання, які згідно закону можуть виступати розробниками  документацій  із землеустрою.
         3. Розроблену технічну документацію щодо інвентаризації земельних ділянок (польових доріг), в масивах земельних часток (паїв), подати до відповідного органу Держгеокадастру для здійснення державної реєстрації земельних ділянок в порядку, визначеному чинним законодавством України.
4.  Після здійснення державної реєстрації земельних ділянок, подати розроблену документацію на розгляд міської ради для затвердження та прийняття відповідного рішення щодо надання (передачі) земельних ділянок. 
          5.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Інна Лесь 34953