ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 124

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
                    №
м. Володимир          
 
Про закриття відокремленого підрозділу
Комунальне господарство «Заріччя»
Володимир-Волинської міської ради
 
 
Відповідно до ст. 95 Цивільного кодексу України, ч.5 ст.55, ч.2 ст.58 Господарського кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань» №755-IV від 15.05.2003року, рішення Володимир-Волинської міської ради від 09.12.2020р. №1/13 «Про початок реорганізації Зарічанської сільської ради шляхом приєднання до Володимир-Волинської міської ради» від 26.01.2021р. №4/14 «Про прийняття в комунальну власність Володимир-Волинської міської територіальної громади відокремлений підрозділ «Комунальне господарство Зарічанської сільської ради», керуючись ст.ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Закрити відокремлений підрозділ Комунальне господарство «Заріччя» Володимир-Волинської міської ради (код ЄДРПОУ 25944127).
2. Голові комісії по реорганізації Зарічанської сільської ради       Матвійчуку Я.А. провести необхідні дії щодо проведення реєстрації змін до відомостей про юридичну особу у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції. 
 
 
 
Міський  голова                                                                            Ігор ПАЛЬОНКА
Людмила Павленко 0800333262
 
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проекту рішення «Про закриття відокремленого підрозділу Комунальне господарство «Заріччя» Володимир-Волинської міської ради»
 
 
 
Потреба і мета прийняття рішення: Проект рішення підготовлено відповідно до рішення Володимир-Волинської міської ради від 09.12.2020р. №1/13 «Про початок реорганізації Зарічанської сільської ради шляхом приєднання до Володимир-Волинської міської ради».
  Метою прийняття рішення в подальшому є припинення діяльності Зарічанської сільської ради.
 
Прогнозовані суспільні, економічні, фінансові та юридичні наслідки прийняття рішення: реалізація проекту рішення дозволить припинити діяльності Зарічанської сільської ради відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування та районних державних адміністрацій» №1009-IX від 17.11.2020 року.
 
 
 
 
Начальник юридичного  відділу                                      Людмила ПАВЛЕНКО