ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Інна Лесь

Доповідач:

Інна Лесь

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

04.05.2023

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 117
Про припинення права постійного користування землею в с. Суходоли по вул. Шкільній,38А Зарічанській сільській раді  та передачу земельної ділянки в постійне користування комунальному закладу «Заклад  дошкільної освіти (дитячий садок) села Суходоли Володимирської міської ради»

ВОЛОДИМИР МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ

                      №
м. Володимир
 
Про припинення права постійного користування
землею в с. Суходоли по вул. Шкільній,38А
Зарічанській сільській раді  та передачу земельної
ділянки в постійне користування комунальному
закладу «Заклад  дошкільної освіти (дитячий садок)
села Суходоли Володимирської міської ради»
 
            Розглянувши клопотання начальників Управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів Трофимука  Андрія про припинення права постійного користування Зарічанській сільській раді та Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради  Оксани Бігун про передачу земельної ділянки під приміщенням навчального дошкільного закладу в постійне користування комунальному закладу «Заклад дошкільної освіти (дитячий садок) села Суходоли Володимирської міської ради»  у зв’язку з  передачею приміщень на його баланс,  керуючись статтями 12, 92, 96, 120, 122, 125, 126, 141 Земельного кодексу України,  Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Законом України «Про Державний земельний кадастр»,  пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
         1. Припинити право постійного користування землею за адресою  с.Суходоли вул. Шкільна,38А, Зарічанській сільській раді на земельну ділянку площею 0,3600 га, кадастровий номер 0720581600:05:001:0345, для обслуговування приміщення навчального дошкільного закладу, державний акт на право постійного користування серія ЯЯ №033587 виданий 30.11.2012року.
        2. Передати в постійне користування комунальному закладу «Заклад дошкільної освіти (дитячий садок) села Суходоли  Володимирської міської ради»  земельну ділянку за адресою вул. Шкільна,38А с.  Суходоли площею 0,3600 га, кадастровий номер 0720581600:05:001:0345, для обслуговування приміщення навчального дошкільного закладу.
          3.  Юридичним особам зареєструвати речові права відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
4. Комунальному закладу «Центр культурних послуг Володимирської міської ради»  виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України.
         5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Інна Лесь  34953

ДОДАТКИ

1 25-117 Про припин і передача в постійне користування -садочок с. Суходоли.pdf Переглянути