ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 108


ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМОГОСКЛИКАННЯ
 
РІШЕННЯ
                   №
м. Володимир
 
Про припинення діяльності відокремлених
підрозділів «Володимирська міська бібліотека
для дорослих» та «Володимирська міська
бібліотека для дітей» шляхом ліквідації

 
 
 
Відповідно до статті 143 Конституції України, Господарського кодексу України, Цивільного кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», з метою удосконалення та упорядкування закладів культури міста, керуючись статями 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
 
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Припинити діяльність відокремлених підрозділів Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради: «Володимирська міська бібліотека для дорослих» (код ЄДРПОУ20123673) та «Володимирська міська бібліотека для дітей» (код ЄДРПОУ36704824) шляхом ліквідації.
  2. Виключити відокремлені підрозділи, вказані у пункті 1 рішення, зі складу Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради(код ЄДРПОУ 44573674).
  3. Утворити у складі комунального закладу «Володимирська публічна бібліотека» (код ЄДРПОУ 44653361) структурний підрозділ «Бібліотека-філія для дітей №1» комунального закладу «Володимирська публічна бібліотека» із місцезнаходженням: 44700, Волинська обл., Володимирський р-н., м. Володимир вул. Генерала Шухевича, 67.
  4. Утворити у складі комунального закладу «Володимирська публічна бібліотека» (код ЄДРПОУ 44653361) структурний підрозділ «Бібліотека-філія №2» комунального закладу «Володимирська публічна бібліотека»  із місцезнаходженням: 44700, Волинська обл., Володимирський р-н., м. Володимир вул. Луцька 105/2.
  5. Директору комунального закладу «Володимирська публічна бібліотека» Луньовій Т.Г.:
    5.1  Здійснити розробку та затвердження положень про структурні підрозділи «Бібліотека-філія для дітей №1» комунального закладу «Володимирська публічна бібліотека» та «Бібліотека-філія №2»  комунального закладу «Володимирська публічна бібліотека».
    5.2  Забезпечити призначення на посади керівників структурних підрозділів «Бібліотека-філія №2» комунального закладу «Володимирська публічна бібліотека» та «Бібліотека-філія для дітей №1» комунального закладу «Володимирська публічна бібліотека» відповідно до вимог трудового законодавства.
   5.3 Провести необхідні дії щодо проведення реєстрації змін до відомостей про юридичну особу комунальний заклад «Володимирська публічна бібліотека»  у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
  1. Управлінню з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради (Бігун О.А.):
6.1 Здійснити необхідні заходи у відповідності до вимог чинного законодавства щодо припинення діяльності відокремлених підрозділів «Володимирська міська бібліотека для дорослих» та «Володимирська міська бібліотека для дітей» Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради шляхом  ліквідації.
6.2. Провести необхідні дії щодо проведення реєстрації змін до відомостей про юридичну особу у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
7. Встановити, що майно відокремлених підрозділів Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради: «Володимирська міська бібліотека для дорослих» та «Володимирська міська бібліотека для дітей» передається на баланс комунального закладу «Володимирська публічна бібліотека».
8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на жної політики, спорту, міжнародного співробітництва.
 
 
 
Міський голова                                                                        Ігор ПАЛЬОНКА
 
Оксана Бігун 23628Пояснювальна записка
до проєкту рішення міської ради «Про припинення діяльності відокремлених підрозділів «Володимирська міська бібліотека для дорослих» та «Володимирська міська бібліотека для дітей» шляхом ліквідації»
 
 
Необхідністю прийняття рішення «Про припинення діяльності відокремлених підрозділів «Володимирська міська бібліотека для дорослих» та «Володимирська міська бібліотека для дітей» шляхом ліквідації» є удосконалення та упорядкування закладів культури міста, керуючись статтею 143 Конституції України, Господарського кодексу України, Цивільного кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», статями 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».
 
Метою цього рішення є припинення діяльності відокремлених підрозділів Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради: «Володимирська міська бібліотека для дорослих» та «Володимирська міська бібліотека для дітей» шляхом ліквідації та утворення у складі комунального закладу «Володимирська публічна бібліотека» як структурні підрозділи: «Бібліотека-філія для дітей №1» комунального закладу «Володимирська публічна бібліотека» та «Бібліотека-філія №2» комунального закладу «Володимирська публічна бібліотека».
 
 
 
Начальник управління                                                   Оксана БІГУН