ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 91

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

                      №
м. Володимир
 
Про затвердження ліквідаційного балансу
комісії з ліквідації відділу охорони здоров’я
та медичного забезпечення виконавчого
комітету Володимир-Волинської міської ради
 
         Відповідно до ст. 135 Господарського кодексу України, ст. 111 Цивільного кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», на виконання рішення Володимир-Волинської міської ради від 23.02.2022 № 13/28 «Про ліквідацію відділу охорони здоров’я  та медичного забезпечення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради», враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
                                              
ВИРІШИЛА:
 
         1. Затвердити ліквідаційний баланс комісії з ліквідації відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (ЄДРПОУ 42721020, місцезнаходження: вул. Павлова, 20, м. Володимир-Волинський, Волинської області, 44700) згідно додатків 1,2.
         2. Голові комісії з ліквідації відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (Ткачук О.Ю.) вжити організаційно-правові заходи, передбачені чинним законодавством України щодо завершення процедури ліквідації відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.    
         3.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань охорони здоров’я, екології та соціального захисту населення і з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції.
 
 
Міський голова                                                                            Ігор ПАЛЬОНКА
Олена Ткачук  
Пояснювальна записка
до проєкту рішення «Про затвердження ліквідаційного балансу комісії з ліквідації відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради»
               
                 
На виконання рішення Володимир-Волинської міської ради від 23.02.2022     № 13/28 «Про ліквідацію відділу охорони здоров’я  та медичного забезпечення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради» проєкт рішення передбачає затвердження  ліквідаційного балансу комісії з ліквідації відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (ЄДРПОУ 42721020), для подачі його до державного реєстратора, з метою завершення процедури ліквідації вище вказаної юридичної особи.
Даний проєкт рішення відповідає вимогам Господарського кодексу України, Цивільного кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань».
 
 
Голова комісії з ліквідації відділу
охорони здоров’я та медичного
забезпечення виконавчого комітету
Володимир-Волинської міської ради                                           Олена ТКАЧУК