ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Ігор Возний

Доповідач:

Ігор Возний

Галузь:

Житлове господарство

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

03.05.2023

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 87
Про відключення споживачів від мережі централізованого опалення і гарячого водопостачання

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
 
______________ № __________
м. Володимир
 
Про відключення споживачів
від мережі централізованого опалення
і гарячого водопостачання
 
Розглянувши звернення Сидорука А.Д. від 15.03.2023 №С-1, щодо відключення квартири №7, що по вулиці Незалежності будинок 8 в місті Володимирі, від мережі централізованого опалення і гарячого водопостачання  та звернення директора ТзОВ «Рієльті «ВВ» Гаркота Р.І. від 24.04.2023 №7, щодо відключення від мереж централізованого опалення і гарячого водопостачання будівлі за адресою місто Володимир вулиця Драгоманова,38, відповідно до Законів України «Про житлово-комунальні послуги», «Про теплопостачання», Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 року №630 (зі змінами), Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України «Про затвердження Порядку відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води» від 26.07.2019 №169, враховуючи рішення постійної міжвідомчої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води – протокол №1 від 25.04.2023 (додається), керуючись ст. ст. 25,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада
 
ВИРIШИЛА:
 
1. КП «Володимиртепло» (Коба С.А.) здійснити відключення квартири №7, що по вулиці Незалежності будинок 8 в місті Володимирі від мережі централізованого опалення і гарячого водопостачання  в міжопалювальний період до 01 жовтня після влаштування в квартирі індивідуального опалення та повного розрахунку за надані послуги.
2. КП «Володимиртепло» (Коба С.А.) здійснити відключення будівлі за адресою місто Володимир вулиця Драгоманова,38 від мережі централізованого опалення і гарячого водопостачання  в міжопалювальний період до 01 вересня після влаштування в будівлі індивідуального опалення та повного розрахунку за надані послуги.
3. Витрати, пов’язані з відключенням від мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання покладаються на власника (співвласника) квартири № 7, що вулиці Незалежності будинок 8 в місті Володимирі та власника (співвласника) будівлі за адресою місто Володимир вулиця Драгоманова,38 відповідно.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань власності і житлово-комунального господарства.  
 
Міський голова                                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Ігор Возний 0800333262
 
Пояснювальна записка
до проєкту рішення
 

«Про відключення споживачів від мережі централізованого опалення і гарячого водопостачання»

 
Проект рішення підготовлений, з метою реалізації процедур, що передбачені Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26.07.2019 №169 «Про затвердження Порядку відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води» (далі – Порядок), та розроблено для забезпечення єдиного підходу для регулювання процесу відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води.
Згідно з пунктами 1, 4 Розділу ІІ Порядку рішення щодо відключення власників (співвласників) будівель, у тому числі житлових будинків, від ЦО та/або ГВП приймається органом місцевого самоврядування відповідно до законодавства за письмовою заявою власника (співвласників) такої будівлі, в тому числі житлового будинку.
Заяви про відключення квартири №7, що по вулиці Незалежності будинок 8 в місті Володимирі  та будівлі за адресою місто Володимир вулиця Драгоманова,38 від мережі централізованого опалення і гарячого водопостачання була  передана на розгляд постійної міжвідомчої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води. На засіданні постійно міжвідомчої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води було прийнято рішення, оформлене Протоколом від 25.04.2023 №1.
Згідно пункту 8 Розділу ІІ Порядку орган місцевого самоврядування на найближчому засіданні за участі заявника чи його уповноваженого представника приймає відповідно до законодавства рішення щодо відключення будівлі, в тому числі житлового будинку, від ЦО та/або ГВП з урахуванням рекомендацій Комісії. Копія рішення органу місцевого самоврядування надається заявникові.
Реалізація цього рішення не потребує фінансових витрат з місцевого бюджету.
 
Начальник управління інфраструктури                                             Ігор ВОЗНИЙ                                    


 

ДОДАТКИ

1 25-87 Проект рішення.pdf Переглянути