ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Оксана Субицька

Доповідач:

Оксана Субицька

Галузь:

Фінанси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

03.04.2023

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1
Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 07.04.2016 року №7/12 «Про Бюджетний регламент Володимир- Волинської  міської ради» зі змінами

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

м. Володимир
 
Про внесення змін та доповнень
до рішення міської ради від
07.04.2016 року №7/12 «Про
Бюджетний регламент Володимир-
Волинської  міської ради» зі змінами
 
У зв'язку  з  перейменуванням  Володимир-Волинської  міської ради у Володимирську міську раду,  відповідно до рішення міської ради від 03.06.2022 року №14/4 «Про перейменування Володимир-Волинської міської ради»та доручення міського голови від 22.02.2023 року №7 за результатами зустрічі з директорами навчальних закладів громади,врахувавши надані пропозиції управління з гуманітарних питань виконавчого комітету міської ради від 08.03.2023 року за №194/01-11,з метою упорядкування процесів формування та використання фінансових ресурсів для забезпечення завдань і функцій, що здійснюються органами місцевого самоврядування протягом бюджетного періоду, відповідно до ст. 114 Бюджетного кодексу України, керуючись ст.ст.25,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
         1. Внести зміни та доповнення  до рішення міської ради від 07.04.2016 року №7/12 «Про Бюджетний регламент Володимир-Волинської  міської ради» зі змінами , а саме в Бюджетному регламенті Володимир-Волинської  міської ради:
         1.1. У назві, тексті рішення, а також у додатках слова «Володимир-Волинської міської ради»  замінити на «Володимирської міської ради».
         1.2. У додатку 1  «Стадії бюджетного процесу, зміст робіт, виконавці та терміни виконання»до Бюджетного регламенту Володимир-Волинської міської ради:
- абзац 2 пункту 6.2 після слів «у пропозиціях (заявках)» доповнити словами «примірна форма подання яких додається»,
- доповнити примірною формою подання бюджетного запиту, що додається.
         2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань соціально – економічного розвитку, бюджету та фінансів.           
 
Міський голова                                                                  Ігор ПАЛЬОНКА
Оксана Субицька38550
 

 
 
ЗАТВЕРДЖЕНО   
рішення Володимирської міської ради
                                                                  від _____________ № _______
                                                                                  Додаток до Додатку №1
 
 
Примірна форма  подання бюджетного запиту  про виділення додаткових коштів з бюджету Володимир-Волинської міської територіальної громади
 
І. Висвітлення проблеми, яка виникла та викликала необхідність в уточненні бюджетних призначень.
 
II. Пропозиції.
ПІ. Інформація щодо вивчення цінових пропозицій.
При закупівлі товарівнеобхідно подати 1 цінову (комерційну) пропозицію з мережі Інтернет або від суб’єкта господарювання
При закупівлі робіт та послугнеобхідноподати одне з переліченого:  кошторис, ПКД, лист від проєктної організації, в якому вказана очікувана вартість робіт чи послуг
IV. Розрахунок потреби в натуральних показниках.
V. Обґрунтування цінової пропозиції.
VI. Очікуваний результат.
 
 
Пояснювальна  записка до проєкту рішення міської ради «Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 07.04.2016 року №7/12 «Про Бюджетний регламент Володимир-Волинської  міської ради» зі змінами від 09.07.2021р.
           
Рішенням міської ради 08.04.2016 зі змінами від 09.07.2021 №7/12 прийнято Бюджетний регламент Володимир-Волинської міської ради, яким регулюються організаційно-процедурні питання участі депутатів міської ради в бюджетному процесі та питання підготовки, складання, розгляду, затвердження, виконання, контролю за виконанням, внесення змін та звітності щодо бюджету м.Володимира-Волинського.
            У зв'язку  з  перейменуванням  Володимир-Волинської  міської ради у Володимирську міську раду,  відповідно до рішення міської ради від 03.06.2022 року №14/4 «Про перейменування Володимир-Волинської міської ради» та доручення міського голови від 22.02.2023 року №7 за результатами зустрічі з директорами навчальних закладів громади, врахувавши надані пропозиції управління з гуманітарних питань виконавчого комітету міської ради від 08.03.2023 року за №194/01-11 в частині зменшення кількості цінових пропозицій до бюджетного запиту виникла необхідність переглянути Бюджетний регламент.
            Зокрема, проєктом рішення пропонується в Бюджетному регламенті міської ради у назві, тексті рішення, а також у додатках Бюджетного регламенту слова «Володимир-Волинської міської ради» замінити на «Володимирської міської ради».
            У додатку 1  «Стадії бюджетного процесу, зміст робіт, виконавці та терміни виконання» до Бюджетного регламенту Володимир-Волинської міської ради:
- абзац 2 пункту 6.2 після слів «у пропозиціях (заявках)» доповнити словами «примірна форма подання яких додається»,
- доповнити примірною  формою подання бюджетного запиту, що додається.
 
 
 
 
Начальник управління                                                    Оксана  СУБИЦЬКА

 
 
 
 

ДОДАТКИ

1 23-1 Проект рішення.pdf Переглянути
2 23-1 Таблиця.pdf Переглянути