ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Наталія Голюк

Доповідач:

Наталія Голюк

Галузь:

Державне управління і кадрова політика

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

27.03.2023

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 3
Про надання дозволу на передачу інших необоротних матеріальних активів та запасів з балансу комунального підприємства «Володимирське територіальне медичне об’єднання» Володимирської міської ради

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

                      №
м. Володимир
 
Про надання дозволу на передачу інших
необоротних матеріальних активів та
запасів з балансу комунального підприємства
«Володимирське територіальне медичне
об’єднання» Володимирської міської ради
 
         Розглянувши клопотання комунального підприємства  «Володимирське територіальне медичне об’єднання» Володимирської міської ради від 24.03.2023 № 574/10-2.23, відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», керуючись ст. ст. 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
                                              
ВИРІШИЛА:
 
         1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Володимирське територіальне медичне об’єднання» Володимирської міської ради на безоплатну передачу з балансу на баланс комунального підприємства «Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства» Волинської обласної ради інших необоротних матеріальних активів та запасів, а саме:
  • Апарат діаліз Prisma Flex PRISMA 4, вартістю 9780 грн;
  • Розхідні матеріали для діалізу 10 штук, вартістю 1500 грн, на суму 15000 грн.
         2. Генеральному директору комунального підприємства «Володимирське територіальне медичне об’єднання» Володимирської міської ради Ващук Т.П. здійснити необхідні дії щодо передачі інших необоротних матеріальних активів та запасів, зазначених в п.1 даного рішення, відповідно до чинного законодавства.  
         3.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, екології та соціального захисту населення.
 
 
Міський голова                                                                      Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Голюк 38080
Пояснювальна записка
до проєкту рішення «Про надання дозволу на передачу інших необоротних матеріальних активів та запасів з балансу комунального підприємства «Володимирське територіальне медичне об’єднання»
Володимирської міської ради»
               
         Розглянувши клопотання комунального підприємства «Володимирське територіальне медичне об’єднання» Володимирської міської ради щодо передачі медичного обладнання, отриманого в якості благодійної допомоги з балансу на баланс комунального підприємства «Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства» Волинської обласної ради, відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», виникла необхідність у розробці даного проєкту рішення, так як такий апарат не підходить для пацієнтів КП «Володимирське ТМО».
 
 
Начальник управління
соціальної політики                                                                    Наталія ГОЛЮК
 
 

ДОДАТКИ

1 22-3 Проект рішення.pdf Переглянути