ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 37

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ

                    №   
м. Володимир
 
Про надання дозволу гр. Никонюку В.Є.
на розроблення технічної документації із
землеустрою щодо встановлення
(відновлення) меж земельної ділянки
в натурі  (на місцевості) за межами с. Новосілки
 
           Розглянувши клопотання гр. Никонюка В.Є. про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), відповідно до ст.12,  79-1, 91,92, 96, 122, 123  Земельного кодексу України, ст.19, 22, 25, 26, 55  Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про Державний земельний кадастр»,  керуючись п.34 ч.1 cт.26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати  гр. Никонюку В.Є. дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,60 га. за межами с. Новосілки на території Володимир-Волинської міської територіальної громади для ведення селянського (фермерського) господарства, яка знаходиться в постійному користуванні  згідно Державного акта на право постійного користування землею серії Б № 006558, зареєстрованого 1992р. за №89.
          2. Рекомендувати гр. Никонюку В.Є. у місячний термін замовити виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) у суб’єктів господарювання, які згідно закону можуть виступати розробниками  документацій  із землеустрою.
         3. Розроблену технічну документацію щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) подати до відповідного органу Держгеокадастру для здійснення державної реєстрації земельної ділянки в порядку, визначеному чинним законодавством України.
4. Після здійснення державної реєстрації земельної ділянки, зазначеної в п.1, подати розроблену документацію на розгляд міської ради для затвердження та прийняття відповідного рішення щодо надання (передачі) земельної ділянки. 
          5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Антоненко  34953
Інна Лесь 34953