ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 35

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ  

 
                      № 
м. Володимир
 
Про надання ТОВ «Гербор-Холдінг»
дозволу на розробку технічної документації
з нормативної грошової оцінки земельної
ділянки за межами с. Федорівка
 
                  Розглянувши клопотання генерального директора ТзОВ «Гербор-Холдінг» гр. Борбелюка О.В.  щодо надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що розташована за межами населеного пункту с. Федорівка,  відповідно до статті 271 Податкового кодексу України,  статтей 5, 18 Закону України «Про оцінку земель», керуючись п.34 ч.1 cт.26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
      1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 4,7585 га, кадастровий номер 0720581600:06:001:0045, для  розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, яка розташована за межами с. Федорівка в  межах території Володимир-Волинської міської територіальної громади.
      2. Технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки подати на затвердження сесії відповідно до вимог чинного законодавства.
      3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради  з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Антоненко  34953
Інна Лесь  34953