ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Людмила Мороз

Доповідач:

Людмила Мороз

Галузь:

Комунальне майно

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

11.07.2022

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 53
Про надання згоди на безоплатну передачу майна

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
 
РІШЕННЯ

 
 
_______________  № _______
м. Володимир
 
Про надання згоди на безоплатну
передачу майна
 
 
Розглянувши звернення директора Володимир-Волинського Центру професійної освіти №478 від 12.05.2022 р., відповідно до Закону України "Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності", Постанови Кабінету Міністрів України від 21.09.1998 року №1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», керуючись п.51 ч.1 ст.26, ч.5 ст.60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати згоду на безоплатну передачу з комунальної власності Володимир-Волинської міської територіальної громади з балансу виконавчого комітету Володимирської міської ради  (Мороз Л. Г.) у державну власність на баланс Володимир-Волинського Центру професійної освіти (Харитонова С. В.) шафи-пеналу «Вікторія» (1 шт.) балансовою вартістю 307,50 грн (триста сім грн. 50 коп.).
2. Приймання-передачу майна провести згідно з чинним законодавством.
3. Копію акту приймання-передачі подати у відділ  бухгалтерського обліку та господарського забезпечення виконавчого комітету міської ради (Мороз Л. Г.).
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію  міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.
 
 
Міський голова                                                                            Ігор ПАЛЬОНКА
Людмила Мороз 0800333262
 

ДОДАТКИ

1 15-53 Проект рішення.pdf Переглянути