ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Наталія Антоненко 

Доповідач:

Наталія Антоненко 

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

11.07.2022

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 43
Про відмову гр. Бібі М.В. у наданні дозволу на розробку  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у с. Вощатин

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ  

 
                     № 
м. Володимир
 
Про відмову гр. Бібі М.В. у наданні дозволу на розробку
 проекту землеустрою щодо відведення
 земельної ділянки у с. Вощатин
              
   На виконання рішення Волинського окружного адміністративного суду від 26.11.2021р. у справі №140/10540/21 щодо повторного розгляду звернення гр. Біби М.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у с.Вощатин для ведення особистого селянського господарства, вимоги державного виконавця  відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Волинській області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів) від 01.07.2022 №18445, відповідно до статей 12, 33, 91, 116, 118, 121,122, частини 5 статті 27 Розділу Х «Перехідні положення» Земельного кодексу України, статей 1, 19, 20, 22, 25, 50  Закону України «Про землеустрій», ст. 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану»,   керуючись п.34 ч.1 cт.26, Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», враховуючи рекомендації постійних комісій,  міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Відмовити  гр. Бібі Марії Володимирівні у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення  у с. Вощатин, для ведення особистого селянського господарства відповідно до частини 5 пункту 27 Розділу Х «Перехідні положення» Земельного кодексу України (у зв’язку із  забороною у наданні дозволів на розроблення документації із землеустрою з метою безоплатної  передачі земель комунальної власності у приватну власність на час дії воєнного стану в Україні).
  2. Рекомендувати громадянці Бібі Марії Володимирівні звернутися повторно із клопотанням про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення  у с. Вощатин, для ведення особистого селянського господарства після скасування воєнного стану в Україні введеного Указом Президента України від 24.02.2022 № 64 «Про введення воєнного стану в Україні» зі змінами та доповненнями або скасування/ внесення змін до частини 5 пункту 27 Розділу Х «Перехідні положення» Земельного кодексу України (в частині заборони у наданні дозволів на розроблення документації із землеустрою з метою безоплатної  передачі земель комунальної власності у приватну власність на час дії воєнного стану в Україні).
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Антоненко  34953
Інна Лесь 34953
 

ДОДАТКИ

1 15-43 Проект рішення.pdf Переглянути