ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Оксана Бігун

Доповідач:

Бігун Оксана Андріївна

Галузь:

Державне управління і кадрова політика

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

11.07.2022

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 9
Про перейменування централізованої бухгалтерії управління з гуманітарних питань Володимир-Волинської міської ради та затвердження Положення в новій редакції

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 
                     №          
 м. Володимир
 
Про перейменування централізованої
бухгалтерії управління з гуманітарних питань
Володимир-Волинської міської ради
та затвердження Положення в новій редакції

         У зв’язку з перейменуванням Володимир-Волинської міської ради у Володимирську міську раду, відповідно до ч.1 ст. 11, п.5 ч.1 ст. 26, п.6 ч.4       ст. 42, ч.1, 4 ст. 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч.4 ст. 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців, громадських формувань», постанови Верховної Ради України від 15 грудня 2021 року № 1959-IX «Про перейменування міста Володимир-Волинський Володимир-Волинського району Волинської області», рішення міської ради від 03.06.2022 року № 14/4 «Про перейменування Володимир-Волинської міської ради», керуючись  ст.ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Перейменувати централізовану бухгалтерію управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради в централізовану бухгалтерію управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради.      
2. Внести зміни в Положення про централізовану бухгалтерію управління з гуманітарних питань Володимир-Волинської міської ради виклавши його у новій редакції (Додаток 1).
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва та з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції.
 



Міський голова                                                                            Ігор ПАЛЬОНКА
Оксана Бігун 23628
Пояснювальна записка
до проєкту рішення міської ради «Про перейменування централізованої бухгалтерії управління з гуманітарних питань Володимир-Волинської міської ради та затвердження Положення в новій редакції»
 
 
У зв’язку з рішенням міської ради від 03.06.2022 року № 14/4 «Про перейменування Володимир-Волинської міської ради», керуючись  ст.ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виникла необхідність розробити та підготувати проєкт рішення Володимирської міської ради «Про перейменування централізованої бухгалтерії управління з гуманітарних питань Володимир-Волинської міської ради та затвердження Положення в новій редакції».
 
 

Начальник управління                                                                        Оксана БІГУН
 

ДОДАТКИ

1 15-9 Проект рішення.pdf Переглянути
2 15-9 Положення.pdf Переглянути