ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 5

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

                        №
м. Володимир
 
Про Програму фінансової
підтримки Володимир-Волинської
районної ради на 2022 рік
 
З метою забезпечення ефективної реалізації Володимир-Волинською районною радою власних повноважень, відповідно до ст. 93, 101 Бюджетного кодексу України, враховуючи лист Володимир-Волинської районної ради від 24.06.2022р. №121/3.13, висновки і рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26 та ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити «Програму фінансової підтримки Володимир-Волинської районної ради на 2022 рік» (далі - Програма), з загальним обсягом фінансових ресурсів 50,0 тис. грн за кошти місцевого бюджету (додається).
2. Управлінню бюджету та фінансів виконавчого комітету міської ради (Субицькій О.М.):
2.1. підготувати відповідні документи щодо виділення субвенції з бюджету Володимир-Волинської міської територіальної громади Володимир-Волинській районній раді та внести зміни до бюджету на 2022 рік;
2.2.  забезпечити фінансування Програми в межах бюджетних призначень на 2022 рік.
3. Відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій виконавчого комітету міської ради (Куран Н.М.) включити дану Програму у додаток 2 «Перелік міських цільових програм»  Програми економічного, культурного та соціального розвитку Володимир-Волинської міської територіальної громади на 2022 рік.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.
    
 
Міський голова                                                                    Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Куран 0800333262 
Пояснювальна записка до проєкту рішення
«Про Програму фінансової підтримки Володимир-Волинської
районної ради на 2022 рік»
 
         Проєкт рішення розроблено з метою сприяння у здійсненні стабільної та ефективної діяльності Володимир-Волинської районної ради, відповідно до листа Володимир-Волинської районної ради від 24.06.2022р. №121/3.13, ст. 93, 101 Бюджетного кодексу України.
Починаючи з 2021 року Володимир-Волинська районна рада працює в умовах обмеженого ресурсу районного бюджету, проте на районному рівні надаються послуги жителям територіальних громад та виконуються функції щодо реалізації спільних інтересів територіальних громад.
Для забезпечення виконання власних повноважень Володимир-Волинська районна рада потребує залучення додаткового фінансування, яке сприятиме стабілізації фінансової діяльності, та сталого функціонування.
         Враховуючи вищезазначене, виникла потреба в наданні фінансової підтримки районній раді шляхом виділення коштів в розмірі 50 000,0 грн з бюджету Володимир-Волинської міської територіальної громади, які будуть спрямовані на оплату за використання природного разу та електроенергії.
         Основними завданнями Програми є:
  1.  представлення інтересів Володимир-Волинської міської територіальної громади на всіх владних рівнях держави;
  2.  налагодження співпраці між районною радою та Володимир-Волинською міською територіальною громадою.
 
 
 
Начальник відділу економічного розвитку,
проєктної діяльності та інвестицій                                  Наталія КУРАН