ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Оксана Субицька

Доповідач:

Субицька Оксана Мирославівна

Галузь:

Державне управління і кадрова політика

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

11.07.2022

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2
Про перейменування управління бюджету та фінансів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради  та затвердження Положення в новій редакції

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
                                    №
м.Володимир
 
Про перейменування управління бюджету
та фінансів виконавчого комітету
Володимир-Волинської міської ради  та
затвердження Положення в новій редакції
 
    У зв’язку з перейменуванням Володимир-Волинської міської ради у Володимирську міську раду, відповідно до ч.1 ст.11, п.5 ч.1 ст.26, п.6 ч.4 ст.42, ч. 1, 4 ст. 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» ч.4 ст.17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців, громадських формувань», рішення міської ради від 03.06.2022 року №14/4 «Про перейменування Володимир-Волинської міської ради», керуючись  ст.ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:

1. Перейменувати «Управління бюджету та фінансів виконавчого комітету
Володимир-Волинської міської ради» (код ЄДРПОУ 02317907) в «Управління бюджету та фінансів виконавчого комітету Володимирської міської ради».
2. Визначити місцезнаходження Управління бюджету та фінансів виконавчого комітету Володимирської міської ради: вулиця Устилузька, 18, м.Володимир, Волинська область, Україна, 44700.
3. Управління бюджету та  фінансів виконавчого комітету Володимирської міської ради вважати правонаступником всього майна, прав та обов’язків Управління бюджету та фінансів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.
4. Затвердити Положення Управління бюджету та фінансів Володимирської  міської ради в новій редакції, що додається.
5. Начальнику Управління бюджету та фінансів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (Субицька О.М.) здійснити відповідні реєстраційні дії згідно вимог чинного законодавства України.
6. Встановити, що в актах Володимир-Волинської міської ради, виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, Володимир-Волинського міського голови, якими до моменту прийняття цього рішення визначені повноваження та функції управління бюджету та фінансів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, у тому числі й, як головних розпорядників коштів бюджету Володимир-Волинської міської територіальної громади та відповідальних виконавців цільових програм, читати у відповідних відмінках словосполучення замість: Управління бюджету та фінансів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради- Управління бюджету та фінансів виконавчого комітету Володимирської міської ради.
7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з  питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів; з  питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції. 


Міський голова                                                                      Ігор ПАЛЬОНКА
Оксана Субицька 38550
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проєкту рішення Володимирської міської ради
" Про перейменування управління бюджету та фінансів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради  та затвердження Положення в новій редакції"
 
На виконання постанови Верховної Ради України «Про перейменування міста Володимир-Волинський Володимир-Волинського району Волинської області» від 15.12.2021 № 1959-IX 03.06.2022 року було прийнято рішення міської ради №14/4 «Про перейменування Володимир-Волинської міської ради». Пунктом 7 рішення міської ради №14/4 «Про перейменування Володимир-Волинської міської ради»  виконавчі органи Володимир-Волинської міської ради зобов’язано привести положення про відділи та управління міської ради у відповідність до цього рішення та внести їх на розгляд міської ради, що й зроблено – підготовлено проект рішення.
У проекті рішення пропонується :
  1.  Перейменувати «Управління бюджету та фінансів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради» (код ЄДРПОУ 02317907) в «Управління бюджету та фінансів виконавчого комітету Володимирської міської ради».
2. Визначити місцезнаходження Управління бюджету та фінансів виконавчого комітету Володимирської міської ради: вулиця Устилузька, 18, м.Володимир, Волинська область, Україна, 44700.
3. Управління бюджету та  фінансів виконавчого комітету Володимирської міської ради вважати правонаступником всього майна, прав та обов’язків Управління бюджету та фінансів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.
4. Затвердити Положення Управління бюджету та фінансів Володимирської  міської ради в новій редакції
Крім того, пропонується внести зміни до Положення:
ЗМІНИ до ПОЛОЖЕННЯ
У тексті положення в усіх словосполученнях та відмінках словосполучення "Володимир-Волинська міська рада" замінити на словосполучення "Володимирська міська рада", назву  "управління бюджету та фінансів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради" на назву "управління бюджету та фінансів виконавчого комітету Володимирської міської ради ".
Положення
Чинна редакція Запропонована редакція

Розділ І. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

  1. Юридична адреса Управління: 44700, Волинська область,  місто Володимир-Волинський, вулиця Устилузька, 18.
1.6. ЮридичнаадресаУправління:вулиця Устилузька, 18, містоВолодимир, 44700,Волинськаобласть.
Розділ 4. СТРУКТУРА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ
Відсутній пункт 4.12. 4.12. Кадрову роботу в Управлінні здійснює уповноважена особа, у посадовій інструкції якої передбачено виконання функцій кадрової служби.
Розділ 6. КЕРІВНИЦТВО
6.4. Затверджує плани роботи структурних підрозділів Управління, організовує й контролює процес їх виконання 6.4.Затверджує Положення про відділи  Управління та посадові інструкції працівників Управління
6.7.Видає у межах своєї компетенції накази, організовує і контролює їх виконання.
 
6.7.Видає у межах своєї компетенції накази організаційно-розпорядчого характеру (в т.ч. про надання відпусток та відряджень, накладення стягнень або застосування заохочень та інші); організовує і контролює їх виконання.
 
 
Начальник управління                                            Оксана СУБИЦЬКА
 

ДОДАТКИ

1 15-2 Таблиця.pdf Переглянути
2 15-2 Положення.pdf Переглянути
3 15-2 Проект рішення.pdf Переглянути