ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 44

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
  _____________ № _______           
   м.Володимир
 
Про внесення змін та доповнень
в рішення міської ради  від  23.12.2021
12/17 «Про затвердження Порядку
розміщення зовнішньої реклами
у Володимир-Волинській міській
територіальній громаді»
 
Відповідно до  Закону України «Про рекламу», Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», Типових правил розміщення зовнішньої реклами, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 р. № 2067, Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану», ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА :
 
1. Внести зміни та доповнення до Порядку розміщення зовнішньої реклами у Володимир-Волинській міській територіальній громаді, затвердженого рішенням міської ради  від  23.12.2021 року № 12/17 «Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами у Володимир-Волинській міській територіальній громаді» (надалі - Порядок), а саме:
Пункт 7.2 Таблиці 1 Розділу 7. Порядок визначення розміру плати за розміщення зовнішньої реклами  Порядку, викласти у новій редакції:
Коефіцієнт диференціації базового тарифу, в залежності від місця розташування об’єкта зовнішньої реклами, М Місце розташування об’єкта зовнішньої реклами
2,0 Вулиці Луцька, Ковельська,
Устилузька, Степана Бандери
у м. Володимирі.
1,7 Інші вулиці міста
1,2 Сільські населені пункти громади
0,8 За межами населених пунктів територіальної громади
 
 
Розділ 10. Вивіски та таблички, Порядку,  доповнити пунктами та Додатком 4:
«10.4. В межах зони регулювання забудови, визначеною Історико-архітектурним опорним планом та проєктом охорони зон пам’яток                         м. Володимир-Волинський Волинської області, встановлення та монтаж погодити на засіданні архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету міської ради.
10.5. Встановлення та монтаж рекомендується виконувати згідно зі схемами наведеними у Додатку 4. (додається).
10.6. В межах історичного ареалу міста Володимира заборонені світлові табло та монітори, рухомі рядки, вивіски з динамічною під світкою.
10.7. В межах історичного ареалу міста Володимира заборонені вивіски з закриттям огорож балконів, архітектурного та скульптурного декору фасадів, а на пам’ятках архітектури місцевого та державного значення вище першого поверху.»
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
Міський голова                                                                       Ігор ПАЛЬОНКА
Андрій Трофимук 3-49-54