ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Наталія Антоненко

Доповідач:

Наталія Антоненко

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

18.05.2022

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ЗАПРОПОНОВАНІ ПОПРАВКИ / ПРОПОЗИЦІЇ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 32
Про включення до переліку земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

 
                     №
   м. Володимир-Волинський
 
Про включення до переліку земельних
ділянок для продажу права оренди на земельних
торгах у формі електронного аукціону та надання
дозволу на виготовлення проекту землеустрою
щодо відведення земельних ділянок
 
         З метою забезпечення ефективного використання земельного фонду, стимулювання підприємницької діяльності, заохочення інвестицій у  Володимир -Волинську міську територіальну громаду, залучення додаткових коштів у бюджет громади для успішної реалізації програми соціально-економічного розвитку  Володимир-Волинської міської  територіальної громади , відповідно до ст.ст.12, 134-139  Земельного кодексу України, п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА :
 
         1. Включити до переліку земельних ділянок для продажу права оренди на  конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) земельні ділянки сільськогосподарського призначення  в с. Вощатин (згідно додатку).
        2. Дати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок сільськогосподарського призначення в с. Вощатин  (згідно додатку).
        3. Управлінню містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради замовити виготовлення  документації у суб’єктів господарювання, які згідно закону можуть виступати розробниками  містобудівної та документації  із землеустрою, відповідно до ч.1 ст.136 Земельного кодексу України (враховуючи заборони та обмеження законодавства України, діючого у зв’язку із введенням воєнного стану в Україні) .
        4. Закупівлю послуг з виконання робіт із землеустрою та містобудівних робіт у процесі підготовки лоту до продажу права оренди земельної ділянки на земельних торгах здійснювати в порядку, визначеному законодавством про здійснення державних закупівель.      
       5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
Міський голова                                                                      Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Антоненко  34953
Інна Лесь 34953
 
 

ДОДАТКИ

1 14-32Про підготовку лоту для продажу права оренди на зем. торгах С.Вощатин.pdf Переглянути