ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Наталія Куран

Доповідач:

Наталія Куран

Галузь:

Фінанси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

18.05.2022

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 11
Про внесення змін до рішення міської ради від 23.06.2017 року № 18/9 “Про громадський бюджет (бюджет участі) Володимир-Волинської міської територіальної громади" зі змінами та доповненнями

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
                       №                                               
м. Володимир
 
Про внесення змін до рішення
міської ради від 23.06.2017 року № 18/9
“Про громадський бюджет (бюджет участі)
Володимир-Волинської міської
територіальної громади"
зі змінами та доповненнями
 
  Відповідно до  протокольного рішення Координаційної ради з питань громадського бюджету (бюджету участі) від 17.05.2022 року, Указу Президента України №64/2022 від 24.02.2022 року «Про введення воєнного стану в Україні» (зі змінами), Закону України «Про правовий режим воєнного стану в Україні», керуючись ст. 25 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи пропозиції постійних комісій, міська рада
ВИРІШИЛА:
 
         1. Внести зміни до Положення про громадський бюджет (бюджет участі)  Володимир-Волинської міської територіальної громади  (далі – Положення), затвердженого рішенням міської ради від 23.06.2017 р. № 18/9 зі змінами та доповненнями, а саме:
- розділ IX "Заключні положення" доповнити пунктом 2 наступного змісту:
      У разі виникнення форс-мажорних обставин (введення воєнного стану, надзвичайної ситуації, епідемій, епізоотій, тощо) проведення громадського бюджету (бюджету участі) в поточному році може бути скасоване. Рішення про це приймається на засіданні Координаційної ради та затверджуються розпорядженням міського голови.
 
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Координаційну раду з питань громадського бюджету (бюджету участі) та постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.
 
Міський голова                                                                               Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Куран  0800333262
Пояснювальна записка
до проєкту рішення міської ради
«Про внесення змін до рішення міської ради від 23.06.2017 року
№ 18/9 "Про громадський бюджет (бюджет участі)
Володимир-Волинської міської територіальної громади"
зі змінами та доповненнями»

 
      На виконання протокольного рішення Координаційної ради з питань громадського бюджету (бюджету участі) від 17.05.2022 року, у зв'язку з введенням воєнного стану на території України та відсутністю прописаних дій у разі виникнення форс-мажорних обставин, виникла необхідність внесення змін до Положення про громадський бюджет (бюджет участі) Володимир-Волинської міської територіальної громади. 
      Проєкт рішення розроблено з метою включення до Положення про громадський бюджет (бюджет участі) Володимир-Волинської міської територіальної громади пункту, який передбачає, що у разі виникнення форс-мажорних обставин (введення воєнного стану, надзвичайної ситуації, епідемій, епізоотій, тощо) проведення громадського бюджету (бюджету участі) в поточному році може бути скасоване. Рішення про це буде прийматися на засіданні Координаційної ради та затверджуватися розпорядженням міського голови.
 
 
 
Начальник відділу економічного
розвитку, проєктної діяльності
та інвестицій                                                                       Наталія КУРАН
 
 

ДОДАТКИ

1 14-11 Проект рішення.pdf Переглянути
2 14-11 Протокол.pdf Переглянути