ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 216

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
                       №
м. Володимир-Волинський   
        
Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради
від 19.03.2021р. № 5/29 «Про ліквідацію, перейменування  та
створення виконавчих органів міської ради та
затвердження їх Положення (без статусу юридичної особи)»
із змінами та доповненнями
 
          З метою доцільності виконання існуючих функцій  виконавчих органів міської ради та впорядкування структури апарату ради і виконавчих органів Володимир-Волинської міської ради, з урахуванням службової записки керуючого справами від 04.02.2022 року, керуючись п.5 ч.1 ст. 26, ст. 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
       1. Утворити відділ  цифрового розвитку та цифровізації виконавчого комітету виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.
      1.1. Затвердити положення про відділ цифрового розвитку та цифровізації виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради  (Додаток 14).
       2. Внести зміни та доповнення у п.3 рішення Володимир-Волинської міської ради від 19.03.2021р. № 5/29 «Про ліквідацію, перейменування  та створення виконавчих органів міської ради та затвердження їх Положення (без статусу юридичної особи)» із змінами та доповненнями, а саме:
      2.1. Доповнити рішення п.п 3.7 відділ цифрового розвитку та цифровізації виконавчого комітету виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради
       2.2.  Доповнити рішення п.п. 3.7.1 затвердити положення відділу цифрового розвитку та цифровізації виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.
3. Внести відповідні зміни до структури апарату ради виконавчих органів Володимир-Волинської міської ради.
      4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції.
 
Міський  голова                                                                Ігор ПАЛЬОНКА
Насіба Мірзоєва  0800333262
 
Пояснювальна записка до проєкту рішення міської ради
«Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 19.03.2021р. № 5/29 «Про ліквідацію, перейменування  та створення виконавчих органів міської ради та затвердження їх Положення  (без статусу юридичної особи)»

        З метою доцільності виконання існуючих функцій  виконавчих органів міської ради та впорядкування структури апарату ради і виконавчих органів Володимир-Волинської міської ради є необхідність внести зміни до рішення міської ради від 19.03.2021 №5/29 «Про ліквідацію, перейменування  та створення виконавчих органів міської ради та затвердження їх Положення (без статусу юридичної особи)» для оптимізації роботи структури відділів.
         Прошу Вас винести проєкт рішення «Про внесення змін до рішення Володимир-Волинської міської ради від 19.03.2021р. № 5/29 «Про ліквідацію, перейменування  та створення виконавчих органів міської ради та затвердження їх Положення (без статусу юридичної особи)» на розгляд сесії міської ради.
 
 
Начальник відділу з
питань кадрової роботи                                                         
виконавчого комітету міської ради                                       Насіба МІРЗОЄВА