ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 209

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
 
23.02.2022р.   №
м. Володимир - Волинський
 
Про внесення змін та доповнень до рішення
міської ради від 02.04.2021 року № 6/6 «Про
створення централізованої бухгалтерії
   Гуманітарного управління
   виконавчого комітету
   Володимир-Волинської міської ради»
 
 
       У зв’язку з виробничою необхідністю, кадровими змінами та з метою належного забезпечення бухгалтерського обліку, фінансово-господарської діяльності в сфері освіти, культури, молоді та спорту, відповідно до Бюджетного кодексу України, Законів  України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні»,  «Про освіту», «Про загальну середню освіту», «Про внесення змін до Закону України «Про публічні закупівлі» та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення публічних закупівель», керуючись ст.ст. 25, 54, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
        1. У тексті рішення міської ради «Про створення централізованої бухгалтерії Гуманітарного управління виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради» від 02.04.2021року  №6/6 слова  «Гуманітарне управління виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради» в усіх відмінках і формах числа замінити словами «Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради».
2. Ввести до складу централізованої бухгалтерії Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету міської ради дві штатні одиниці: 1 економіст,              1 фахівець з публічних закупівель.
3. Внести зміни до п. 2 рішення міської ради від 02.04.2021 року №6/6 «Про створення централізованої бухгалтерії Гуманітарного управління виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради», а саме слова: «9 штатних одиниць», змінити на «11 штатних одиниць».
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики спорту і міжнародного співробітництва.
 
Міський голова                                                                      Ігор ПАЛЬОНКА
Оксана Бігун 23628