ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 207

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

                             №
   м. Володимир-Волинський
 
Про включення до  переліку земельних ділянок
для підготовки лотів до проведення земельних торгів
у формі електронного аукціону з продажу права оренди
земельних ділянок водного фонду в комплексі з
розташованими на них водними об’єктами та надання
дозволу  на розроблення відповідної документації
 
 
         З метою забезпечення ефективного використання земель , стимулювання підприємницької діяльності, заохочення інвестицій у  Володимир -Волинську міську територіальну громаду, залучення додаткових коштів у бюджет громади для успішної реалізації програми соціально-економічного розвитку  Володимир-Волинської міської  територіальної громади , відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», ст.12, 127, 134-138 Земельного кодексу України, ст.12 Закону України «Про аквакультуру, ст.51 Водного кодексу України, Закону №1423-ІХ «Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»,  керуючись п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА :
 
       1. Включити до переліку земельних ділянок для підготовки лотів до проведення земельних торгів у формі  електронного аукціону з продажу  права оренди земельних ділянок водного фонду в комплексі з розташованими на них водними об’єктами земельну ділянку для рибогосподарських потреб (10.07),  що розташована  за межами с. Орані, на території Володимир-Волинської міської територіальної громади, кадастровий № 0720581600:07:001:1314, площею 5,6116га в комплексі з розташованим на ній  водним об’єктом (ставком)  площею 3,7002га.
2. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного Рішення,в натурі (на місцевості).
3. Виготовити паспорт водного об’єкту, розташованого на земельній ділянці, зазначеній в п.1 даного Рішення.
4. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного Рішення.
5.Управлінню містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської радизабезпечити: подання, розробленої та погодженої в установленому Законом порядку, відповідної документації на земельну ділянку, зазначену в п.1. даного Рішення, на затвердження сесієюВолодимир-Волинської міської ради.
        6. Закупівлю послуг з виконання робіт із землеустрою у процесі підготовки лоту до продажу права оренди земельної ділянки на земельних торгах здійснювати в порядку, визначеному законодавством про здійснення державних закупівель.      
       7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
Міський голова                                                                      Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Антоненко  34953
Інна Лесь  34953