ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 199

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
_____________ ______
м.Володимир-Волинський
 
 
Про внесення змін до рішення міської ради
від 01.10.2021  № 10/15 «Про розроблення
Комплексного плану просторового  розвитку 
території Володимир-Волинської міської                    
територіальної громади»
 
 
Відповідно до ст. 143 Конституції України, ст.ст. 12, 122, 173 Земельного кодексу України, ст. ст. 16, 16-1, 17, 18, 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України «Про стратегічну екологічну оцінку», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про державний земельний кадастр», для узгодження прийняття рішень щодо цілісного просторового розвитку населених пунктів як єдиної системи розселення і території за їх межами з метою забезпечення сталого розвитку території громади з додержанням принципу збалансованості державних, громадських та приватних інтересів та з урахуванням відсутності комплексного плану просторового розвитку території Володимир-Волинської міської територіальної громади, керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни до рішення Володимир-Волинської  міської ради від від 01.10.2021  № 10/15 «Про розроблення Комплексного плану просторового  розвитку  території Володимир-Волинської міської територіальної громади», а саме:
абзац третій пункту 4 «Виконавчому комітету Володимир-Волинської міської ради:»
викласти у новій редакції:
«- забезпечити збір вихідних даних для розроблення Комплексного плану та проведення підготовчих процедур розроблення Комплексного плану до 27 травня 2022 року;».
 2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
Міський голова                                                                  Ігор ПАЛЬОНКА
Тарас Киба 34954