ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 158

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

___________ № _______
м.Володимир-Волинський
 
Про встановлення мінімальної вартості
місячної  орендної плати одного квадратного
метра загальної площі нерухомого майна
фізичних осіб з урахуванням місця його
розташування та функціонального
призначення при передачі в оренду (суборенду)
 та житловий найм на території міста
Володимира-Волинського  у 2022 році
 
 
З метою визначення механізму оподаткування доходу від надання нерухомості в оренду (суборенду) та житловий найм, відповідно до рішення міської ради від 06.02.2013р. №24/15 «Про затвердження Порядку  розрахунку мінімальної вартості місячної орендної плати одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб з урахуванням місця його розташування та функціонального призначення при передачі в оренду (суборенду) та житловий найм на території м. Володимира-Волинського», Постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2010р. №1253 «Про затвердження Методики визначення мінімальної суми орендного платежу за нерухоме майно фізичних осіб», Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва  та житлово-комунального господарства України «Про показники опосередкованої вартості спорудження житла за регіонами України» від 16.12.2021 р. № 337,  пп. 170.1.2 п. 170.1 ст. 170 Податкового кодексу України, керуючись п.24 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Встановити мінімальну вартість місячної орендної плати одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб з урахуванням місця його розташування та функціонального призначення при передачі в оренду (суборенду) та житловий найм на території  міста Володимира-Волинського у 2022 році згідно додатку.
       2. Організаційно-виконавчому відділу виконавчого комітету міської ради (Лазар Н.П.) опублікувати рішення в  засобах масової інформації.
       3. Дане рішення набуває чинності з моменту публікації в засобах масової інформації.
       4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.
 
 
Міський голова                                                               Ігор ПАЛЬОНКА
Лариса Процька 34953