ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 112

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ  

 
                     № 
м. Володимир-Волинський
 
Про відмову у наданні  гр. Ніколаєву А. С.
дозволу на розроблення проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки
сільськогосподарського призначення
у м.Володимирі-Волинському
 
            Розглянувши клопотання гр. Ніколаєва А. С. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність для ведення особистого селянського господарства у м.Володимирі-Волинському ,  відповідно до статей 12, 20, 38, 40, 116,118, 121, 122  Земельного кодексу України, ст.24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішення Володимир-Волинської міської ради від 21.12.2012р. №23/26 «Про затвердження генерального плану міста Володимира-Волинського», керуючись п.34 ч.1 cт.26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Відмовити гр. Ніколаєву Анатолію Сергійовичу у наданні  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,0 га із земель комунальної власності  у м. Володимирі-Волинському,   для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність, відповідно до ч.7 ст.118 Земельного кодексу України (невідповідність місця розташування земельної ділянки Генеральному плану розвитку міста Володимира-Волинського, затвердженого рішенням Володимир-Волинської міської ради від 21.12.2012р. №23/26).
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Антоненко  34953