ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Тарас Киба

Доповідач:

Тарас Киба

Галузь:

Будівництво та архітектура

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

07.12.2021

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 91
Про надання дозволу на розроблення детального плану території обмеженої вулицями: Ковельська-Професора Бобка у місті Володимирі-Волинському Волинської області

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
______________  №________
м.Володимир-Волинський
 
Про надання дозволу на розроблення
детального плану території обмеженої вулицями:
Ковельська-Професора Бобка у місті
Володимирі-Волинському Волинської області
 
Розглянувши заяву голови ОСББ «Надія» Боярчука О.А., відповідно до ст. 143 Конституції України, ст.ст. 12, 122, 173 Земельного кодексу України, статтями 16, 16-1, 17, 18, 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України «Про стратегічну екологічну оцінку», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про державний земельний кадастр», Постановою Кабінету Міністрів України №926 від 01.09.2021р. «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації», з метою формування нових земельних ділянок, деталізації планувальної структури частини території обмеженої вулицями: Ковельська-Професора Бобка у місті Володимирі-Волинському Волинської області, згідно генерального плану міста Володимира-Волинського, уточнення меж всіх обмежень у використанні земель згідно із законодавством, державними будівельними нормами, санітарно-гігієнічними нормами, визначення параметрів забудови окремих земельних ділянок та визначення містобудівних умов та обмежень, керуючись ст. 25  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл на розроблення детального плану території обмеженої вулицями: Ковельська-Професора Бобка у місті Володимирі-Волинському Волинської області.
  1. Виконавчому органу Володимир-Волинської міської ради:
2.1. Визначити у встановленому законодавством порядку розробника детального плану території обмеженої вулицями: Ковельська-Професора Бобка у місті Володимирі-Волинському Волинської області, строки розроблення та джерела його фінансування.
 Повідомити через місцеві засоби масової інформації та офіційному сайті міської ради про початок розроблення детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку та визначити порядок і строк внесення пропозицій до нього фізичними та юридичними особами.Забезпечити проведення підготовчих процедур розроблення детального плану території до 15 січня 2022 року.
  1. Забезпечити проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку.
             2.4. Забезпечити попередній розгляд детального плану території архітектурно – містобудівною радою.
  1. Забезпечити погодження відповідних проектних рішень детального плану території відповідно до Земельного кодексу України.
  2. Подати проект детального плану території на затвердження Володимир-Волинській міській раді.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
Міський голова                                                                  Ігор ПАЛЬОНКА
Тарас Киба 34954
 

ДОДАТКИ