ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 73

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

______________  №________
м.Володимир-Волинський
 
 
Про затвердження Програми регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами у Володимир-Волинській міській територіальній громаді на 2022-2025 роки
 
З метою захисту тварин від страждань і загибелі внаслідок жорстокого поводження з ними, укріплення моральності й гуманності мешканців громади, враховуючи пропозиції петиції «Про визнання вуличних котів частиною екосистеми міста Володимир-Волинський», відповідно до Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження» зі змінами, «Про благоустрій населених пунктів» зі змінами, Закону України «Про ветеринарну медицину»,рішення Володимир-Волинської міської ради №9/91 від 06.08.2021 «Про затвердження правил утримання домашніх собак і котів у Володимир-Волинській міській територіальній громаді», керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1.ЗатвердитиПрограмурегулюваннячисельностібезпритульнихтварингуманними методами в Володимир-Волинськійміськійтериторіальнійгромаді на 2022-2025 роки (далі – Програма, додається).
2. УправліннюінфраструктуривиконавчогокомітетуВолодимир - Волинськоїміської ради (Возний І.П.)передбачативидатки на реалізаціюданоїПрограмивиходячи з реальноїможливості бюджету.
3. Управлінню бюджету тафінансіввиконавчогокомітетуВолодимир-Волинськоїміської ради (Субицькій О.М) забезпечитифінансуванняПрограми в межах бюджетнихпризначень на відповідні роки.
4. Координаціюроботи по виконаннюПрограмипокласти на управлінняінфраструктуривиконавчогокомітетуВолодимир - Волинськоїміської ради (Возний І.П.).
5. УправліннюінфраструктуривиконавчогокомітетуВолодимир - Волинськоїміської ради (Возний І.П.)щокварталу до 10 числа наступногомісяцяподаватиінформацію про використаннякоштів на виконанняПрограмиуправлінню бюджету та фінансів (Субицька О.М.) та щорічно за підсумками року надаватизвіт про виконанняПрограмивідділуекономічногорозвитку, проектноїдіяльності та інвестиційвиконавчогокомітетуміської ради (Куран Н.М.).
6. Відділуекономічногорозвитку, проєктноїдіяльності та інвестиційвиконавчогокомітетуВолодимир-Волинськоїміської ради (Куран Н.М.) включитидануПрограмуу додаток 2 «Перелікуміськихцільовихпрограм» Програмиекономічного, соціального та культурного розвиткуВолодимир – Волинськоїміськоїтериторіальноїпрограми на 2022-2024 роки.
7.Контроль за виконаннямданогорішенняпокласти на постійнукомісіюміської ради з питаньвласності та житлово-комунальногогосподарства.
 
 
 
Міський голова                                                                        Ігор ПАЛЬОНКА
Ігор Возний 0800333262