ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Тарас Киба

Доповідач:

Тарас Киба

Галузь:

Державне управління і кадрова політика

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

07.12.2021

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 71
Про внесення змін до рішення міської ради від 19.03.2021р. № 5/32 «Про утворення Управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради»

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ
 

РІШЕННЯ

 
__________ №________
м.Володимир-Волинський
 
Про внесення змін до рішення міської ради
від 19.03.2021р. № 5/32 «Про утворення Управління
містобудування, архітектури та комунальних
ресурсів виконавчого комітету
Володимир-Волинської міської ради»
 
З метою вдосконалення та забезпечення ефективності  роботи виконавчих органів Володимир-Волинської міської ради, відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», враховуючи рішення Володимир-Волинської міської ради «Про затвердження структури апарату ради та виконавчих органів Володимир-Волинської міської ради» від 26.01.2021р. №4/6, розглянувши доповідну записку начальника управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету міської ради від 02.12.2021р., враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій міської ради,керуючись ст.ст. 25, 54, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
         1. Внести зміни до пункту 1 рішення міської ради № 5/32 від 19.03.2021р.«Про утворення Управліннямістобудування, архітектури та комунальнихресурсів виконавчого комітету Володимир-Волинської міськоїради», а саме викласти його у новій редакції:
 «1. Утворити у структурі виконавчих органів Володимир – Волинської міської ради, як юридичну особу публічного права, Управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради з організаційно-правовою формою «Орган місцевого самоврядування»
  1. Управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, вважати таким, що набуло всіх прав та зобов’язань, володільцем яких виступало Управління містобудування і архітектури виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.
  2. Відділ містобудування та архітектури управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради виконує функції управління містобудування і архітектури  виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.»
2. Внести зміни та затвердити у новій редакції Положення про Управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (додається).
          3.Начальнику Управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (Трофимуку А.А.)  здійснити дії щодо внесення відповідних змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, у тому числі змін до установчих документів юридичної особи.
        4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції.
 
 
 
Міський  голова                                                                 Ігор ПАЛЬОНКА
Тарас Киба 34954
 
Пояснювальна записка
до Проєкту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради
від 19.03.2021р. № 5/32 «Про утворення Управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету
Володимир-Волинської міської ради»
 
Даний проєкт рішення було підготовлено у зв’язку з тим, що до документів які створенні та видані Управлінням містобудування і архітектури виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради у Єдинній державній електронній системі у сфері будівництва відсутній доступ та можливість внесення змін до них, зважаючи на звернення громадян щодо внесення змін є потреба у внесенні зміни до Положення про управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради затвердженого рішенням міської ради №5/32 від 19.03.2021р., а саме зазначивши наступне:
«Управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, вважати таким, що набуло всіх прав та зобов’язань, володільцем яких виступало Управління містобудування і архітектури виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, а відділ містобудування та архітектури управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради виконує функції управління містобудування і архітектури  виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.»
 
 
 
Начальник  управління                                                         Андрій ТРОФИМУК
 

ДОДАТКИ

1 12-71 Положення.pdf Переглянути
2 12-71 Проект рішення.pdf Переглянути