ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 62

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
 
РІШЕННЯ
___________ № _________
м. Володимир-Волинський
 
Про внесення змін та затвердження
Положення про Володимир-Волинський
міський центр фізичного здоров'я населення
«Спорт для всіх» у новій редакції
 
Відповідно до Цивільного, Господарського, Бюджетного кодексів України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» № 755-IV від 15.05.2003 року, Положення про центри фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», затвердженого Наказом Міністерства молоді та спорту України від 31.01.2014р. № 323 зі змінами, та Постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2003 року № 49 «Про утворення центрів фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», з метою приведення Положення про Володимир-Волинський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у відповідність до чинного законодавства, враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій ради, керуючись ст. ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни та затвердити Положення про Володимир-Волинський міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (ЄДРПОУ 31820091), місцезнаходження: 44700, Волинська область, м. Володимир-Волинський, вулиця Драгоманова, 20 у новій редакції (додається).
2. Директору Володимир-Волинського міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (ЄДРПОУ 31820091) Вітюку О.С. здійснити дії щодо внесення відповідних змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, у тому числі змін до установчих документів юридичної особи.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань депутатської комісії з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва.
 
 
Міський голова                                                                        Ігор ПАЛЬОНКА
Олександр Вітюк 38090
Пояснювальна записка
до проєкту рішення Володимир-Волинської  міської  ради 
«Про внесення змін та затвердження Положення про Володимир-Волинський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»»



З метою приведення Положення про Володимир-Волинський міський  центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх»  у відповідність до вимог чинного законодавства України виникла необхідність розробити та  прийняти рішення Володимир-Волинської міської ради  «Про внесення змін та затвердження Положення про Володимир-Волинський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у новій редакції.
 
 
 
Директор МЦФЗН «Спорт для всіх»                                       Олександр ВІТЮК