ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 61

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ   СКЛИКАННЯ
 

РІШЕННЯ

                   
                     №
м. Володимир-Волинський
Про внесення змін та затвердження Положення
комунальної організації Володимир-Волинський
інклюзивно-ресурсний Центр
в новій редакції
 
Відповідно до Цивільного, Господарського, Бюджетного кодексів України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань» зі змінами, Постанови  Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо організації навчання осіб з особливими освітніми потребами» від 21.07.2021 року № 765, з метою приведення Положення комунальної організації Володимир-Волинський інклюзивно-ресурсний Центр у відповідність до чинного законодавства, враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій ради,  керуючись ст.25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,   міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Внести зміни в Положення комунальної організації Володимир-Волинський інклюзивно-ресурсний Центр, затвердженого рішенням Володимир-Волинської міської ради№29/27 від 09.11.2018року,виклавши його у новій редакції.
  2. Затвердити Положення комунальної організації  Володимир-Волинський  інклюзивно-ресурсний Центр в новій редакції (додається).
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і  міжнародного співробітництва.
 
 
Міський  голова                                                        Ігор ПАЛЬОНКА
Олена Токарєва 35010
 
 
Пояснювальна записка
до проєкту рішення міської ради Про внесення змін та затвердження Положення комунальної організації Володимир-Волинський інклюзивно-ресурсний центр у новій редакції
Обґрунтування необхідності прийняття рішення
 З метою приведення Положення комунальної організації Володимир-Волинський інклюзивно-ресурсний центр у відповідність до чинного законодавства, а саме,згідно постанові Кабінету Міністрів України від 21.07.21року №765 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо організації навчання осіб з особливими освітніми потребами» виникла необхідність внесення змін та затвердження Положення комунальної організації Володимир-Волинський інклюзивно-ресурсний центр у новій редакції.
 
 
 
Директор                                                                 Олена Токарєва