ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 58

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ

 
                      № 
м. Володимир-Волинський
 
Про припинення дії договору оренди
землі та передачу в оренду земельної 
ділянки по вул. Наталії Ужвій, 23-А
 
Розглянувши клопотання директора Приватного підприємства «Мале підприємство Сантехмонтаж» Коптюка А. В. про припинення договору оренди землі та директора  Товариства з обмеженою відповідальністю «Пꞌятидні» Діброви В. Г. про заміну сторони орендаря у зобов’язаннях за чинним договором оренди землі, укладеним між Володимир-Волинською міською радою та ПП «Мале підприємство Сантехмонтаж»,   у зв’язку із переходом права власності на об’єкти нерухомого майна на вул. Наталії Ужвій, 23-А у м. Володимирі-Волинському від Приватного підприємства «Мале підприємство Сантехмонтаж» до Товариства з обмеженою відповідальністю «Пꞌятидні», керуючись статтями 12, 96, 120, 122, 124, 125, 126, 126-1 Земельного кодексу України,  Закону України «Про оренду землі», Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
ВИРІШИЛА:
 
       
1. Припинити Приватному підприємству «Мале підприємство Сантехмонтаж» дію договору оренди землі від 05.02.2014р.  (право оренди на земельну ділянку зареєстроване в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 10.02.2014р., номер запису про інше речове право  4623623)  площею 4297 кв.м., кадастровий номер 0710200000:01:002:4850, по вул. Наталії Ужвій, 23-А у м.Володимирі-Волинському,  для  розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості,   у зв’язку з відчуженням права власності на об’єкти нерухомого майна, яке знаходиться на земельній ділянці, на підставі ч.3 ст.7  Закону України «Про оренду землі» .
         2. Передати в оренду Товариству з обмеженою відповідальністю «Пꞌятидні» земельну  ділянку комунальної власності площею 4297 кв.м., кадастровий номер 0710200000:01:002:4850, по вул. Наталії Ужвій, 23-А у м.Володимирі-Волинському,  для  розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості,  строком на 5 років, відповідно до ст.120  Земельного кодексу України, ч.3 ст.7  Закону України «Про оренду землі».
        3. Зобов’язати  Товариство з обмеженою відповідальністю «Пꞌятидні» в місячний термін укласти з міською радою договір оренди земельної ділянки.
        4. Юридичним особам зареєструвати речові права відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
        5.  Товариству з обмеженою відповідальністю «Пꞌятидні» виконувати обов’язки землекористувача, визначені ст. 96 Земельного кодексу України.
        6. Визначити уповноваженою особою для підписання договору оренди землі та додаткової угоди про припинення договору оренди міського голову.
        7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Антоненко  34953