ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 184

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

 
____________ № _____
м. Володимир–Волинський

Про затвердження Порядку 
подання та розгляду електронних петицій 
до Володимир-Волинської міської ради

 
Відповідно до положень Конституції України, Закону України «Про звернення громадян», з метою забезпечення можливостей реалізації права громадян на звернення до Володимир-Волинської міської ради, передбаченого Конституцією України, керуючись ст.ст.. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада 
                                                              
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити Порядок подання та розгляду електронних петицій до Володимир-Волинської міської ради у новій редакції згідно з додатком.
2. Рішення Володимир-Волинської міської ради №2/11 від 01.12.2015 року «Про затвердження Порядку подання та розгляду електронних петицій до Володимир-Волинської міської ради» вважати таким, що втратило чинність.
3. Організаційно-виконавчому відділу виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (Лазар Н.П.) розмістити затверджений у новий редакції Порядок подання та розгляду електронних петицій до Володимир-Волинської міської ради та пряме посилання на сайт «Єдина система електронних петицій» на офіційному сайті Володимир-Волинської міської ради у вкладці «Електронні петиції».
4. Постійній комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції врахувати відповідні зміни в Регламенті Володимир-Волинської міської ради.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Володимир-Волинської міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції.
 
 
Міський голова                                                                   Ігор ПАЛЬОНКА
Тетяна Дьоміна 0638935165