ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 179

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
                       №
м. Володимир-Волинський   
        
Про внесення змін до рішення міської ради
від 19.03.2021р. № 5/29 «Про ліквідацію, перейменування  та
створення виконавчих органів міської ради та
затвердження їх Положення (без статусу юридичної особи)»
 
          З метою доцільності виконання існуючих функцій  виконавчих органів міської ради та впорядкування структури апарату ради і виконавчих органів Володимир-Волинської міської ради, керуючись п.5 ч.1 ст. 26, ст. 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада
ВИРІШИЛА:
        1. Внести зміни у рішення Володимир-Волинської міської ради від 19.03.2021р. № 5/29 «Про ліквідацію, перейменування  та створення виконавчих органів міської ради та затвердження їх Положення (без статусу юридичної особи)», а саме:
        1.1.  Перейменувати «Відділ з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної і мобілізаційної роботи, цивільного захисту, надзвичайних ситуацій та охорони праці виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради»
       1.2. Пункт 2.1. рішення викласти в новій редакції: «Відділ з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної і мобілізаційної роботи, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради»
       1.3. Пункт 2.1.1 рішення викласти в новій редакції: «Затвердити  положення відділ з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної і мобілізаційної роботи, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради».
       1.4. Додаток 1 та 9 до рішення Володимир-Волинської міської ради від 19.03.2021р. № 5/29 «Про ліквідацію, перейменування  та створення виконавчих органів міської ради та затвердження їх Положення (без статусу юридичної особи)» викласти в новій редакції (Додаток 1), (Додаток 9).
        2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції.
 
Міський  голова                                                                Ігор ПАЛЬОНКА
Насіба Мірзоєва  0800333262