ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

26.11.2021  № 11/15
м.Володимир-Волинський
 
Про Програму сприяння розвитку
малого і середнього підприємництва
Володимир – Волинської міської територіальної
 громади на 2022-2024 роки
        
 Відповідно до Закону України «Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні»,  керуючись рекомендаціями щодо планування розвитку малого та середнього підприємництва на рівні  регіонів та територіальних громад, які розроблені проєктом технічної допомоги FORBIZ  у межах ініціативи європейського Союзу EU4Business за  участі Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, з метою реалізації у громаді  державної політики розвитку малого і середнього підприємництва, керуючись п.22 ч.1 ст. 26 Закону  України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Затвердити Програму сприяння розвитку малого і середнього підприємництва Володимир–Волинської міської територіальної громади на 2022-2024 роки (далі - Програма), що додається, з загальним обсягом фінансових    ресурсів   2728,6 тис. грн,  в т.ч.   кошти місцевого бюджету 2248,6 тис.грн.
  2. Відділу бухгалтерського обліку та господарського забезпечення виконавчого комітету міської ради (Фейдак Л.О.) передбачати видатки на реалізацію цієї Програми, виходячи з реальної можливості бюджету.
  3. Управлінню бюджету  та фінансів  виконавчого   комітету  міської  ради   (Субицькій О.М.) забезпечити фінансування Програми в межах бюджетних призначень на 2022-2024 роки.
  4. Відділу  економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій виконавчого комітету міської ради (Куран Н.М.) включити дану Програму у додаток 2 «Перелік міських цільових програм» Програми економічного,  культурного та соціального розвитку Володимир-Волинської міської територіальної громади.
  5. Управлінню «Центр надання адміністративних послуг»      (Троць А.А.),  управлінню з гуманітарних питань виконавчого комітету  міської ради (Бігун О.А.), управлінню містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету  міської ради (Трофимук А.А.),  Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості (Уколова Н.В.), ФПП “Бізнес-Центр” (Медведєва А.М.) забезпечити виконання завдань, передбачених Програмою та щоквартально до 05 числа місяця, що настає за звітним, інформувати відділ економічного  розвитку, проєктної діяльності та інвестицій  виконавчого комітету міської ради  про їх виконання.
  6. Відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій виконавчого комітету міської ради (Куран Н.М.) розробити Порядок надання  часткової компенсації відсоткових ставок за кредитами, залученими у банківських установах, для розвитку діючого бізнесу (далі - Порядок) відповідно  до заходів Програми. Порядок затвердити рішенням виконавчого комітету міської ради.
  7. Вважати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 21.12.2018 року № 30/8 “Про Програму сприяння  розвитку малого та середнього підприємництва у місті Володимирі – Волинському на 2019-2021 роки” (зі змінами та доповненнями).
  8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань торгівлі, послуг, розвитку підприємництва та інвестицій.
 
 
Міський голова                                                                      Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Куран 0800333262