ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 165

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

м. Володимир-Волинський           
 
Про внесення зміндо Положення
про відділ міжнародного співробітництва
і туризму виконавчого комітету
Володимир-Волинської  міської ради
 
З метою приведення у відповідність до структури апарату ради та виконавчих органів Володимир – Волинської міської ради, затверджених рішенням сесії міської ради від 26.01.2021 року № 4/6 «Про затвердження структури апарату ради та виконавчих органів Володимир – Волинської міської ради» Положення про відділ міжнародного співробітництва і туризму виконавчого комітету Володимир – Волинської міської ради, затвердженого рішенням міської радивід 19.03.2021 року №5/29 «Про ліквідацію, перейменування та створення виконавчих органів міської ради та затвердження їх Положення (без статусу юридичної особи)», керуючись ст. 25 Закону України «Про мiсцеве самоврядування в Українi», мiська рада
 
ВИРIШИЛА:
 
  1. Внести зміни до Положення про відділ міжнародного співробітництва і туризму виконавчого комітету Володимир-Волинської  міської ради(далі Положення), затвердженогорішенням міської ради від 19.03.2021 року №5/29 «Про ліквідацію, перейменування та створення виконавчих органів міської ради та затвердження їх Положення (без статусу юридичної особи)» наступного змісту:
 
  1. У назві та у тексті Положення слова «Відділ міжнародного співробітництва і туризму» замінити на «Відділ міжнародної діяльності та туризму»
  2. У розділі 1 п. 1.2 Положення слова«Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства  України» замінити на «Міністерстваекономіки України»
 
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва.
 
 
 
Міський голова                                         Ігор ПАЛЬОНКА
Катерина Підгурець 0680607446
Пояснювальна записка
до проекту рішення міської ради Про внесення змін до Положення 
про відділ міжнародного співробітництва
і туризму виконавчого комітету
Володимир-Волинської  міської ради
 
З метою приведення у відповідність до структури апарату ради та виконавчих органів Володимир – Волинської міської ради, затверджених рішенням сесії міської ради від 26.01.2021 року № 4/6 «Про затвердження структури апарату ради та виконавчих органів Володимир – Волинської міської ради» Положення про відділ міжнародного співробітництва і туризму виконавчого комітету Володимир – Волинської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 19.03.2021 року №5/29 «Про ліквідацію, перейменування та створення виконавчих органів міської ради та затвердження їх Положення (без статусу юридичної особи)» в частині зміни в назві та по тексту Положення назви відділу: «Відділ міжнародного співробітництва і туризму» замінити на «Відділ міжнародної діяльності та туризму».
Одночасно, варто змінити назву профільного Міністерства на Міністерство економіки України, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України  від 21.05.2021 року № 504 «Про перейменування Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України»
 
 
 
Начальник відділу
міжнародної діяльності та туризму
виконавчого комітету міської ради              Катерина ПІДГУРЕЦЬ