ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 153

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
 

РІШЕННЯ

                    №
м. Володимир-Волинський
 
Про  план  діяльності з підготовки
проєктів регуляторних актів у 2022 році
 
Відповідно до вимог ст. 7 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності ”, на виконання п.2.2 розділу 2 “Планування діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів”  Порядку підготовки та прийняття регуляторних актів Володимир-Волинською міською радою та виконавчими органами ради, затвердженого рішенням міської ради від 07.09.2018 року №28/7, листів управління інфраструктури виконавчого комітету міської ради  від  02.11.2021 року №323/6.11 та відділу комунальної власності  управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету міської ради  від 03.11.2021 року №459, з метою планування діяльності міської ради та її виконавчого комітету з прийняття рішень, направлених на регулювання господарських відносин на території Володимир-Волинської міської територіальної громади, а також адміністративних відносин між регуляторними органами та суб’єктами господарської діяльності, керуючись ст.25 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
         1. Затвердити план діяльності Володимир-Волинської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів у 2022 році, що додається.
          2. Відповідальним за розроблення проєктів регуляторних актів забезпечити своєчасну підготовку регуляторних актів відповідно до затвердженого плану.
          3. Відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій виконавчого комітету міської ради (Куран Н.М.) оприлюднити у друкованому засобі масової інформації та/або на офіційній сторінці міської ради план діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів у 2022 році.
          4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.
 
 
Міський голова                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Куран 0800333262
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проєкту рішення міської ради
« «Про план діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів
у 2022 році»
 
            Відповідно до вимог ст. 7 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності ” від 11.09.2003 року № 1160-ІV , на виконання п. 2.2 розділу 2 “Планування діяльності з підготовки проектів регуляторних актів” Порядку підготовки та прийняття регуляторних актів Володимир-Волинською міською радою та виконавчими органами ради, затвердженого рішенням міської ради від 07.09.2018 року   №28/7,  міська рада   щорічно  до 15 грудня затверджує плани діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на наступний календарний рік.
 
Начальник відділу економічного розвитку,
проєктної діяльності та інвестицій                                                    Наталія КУРАН