ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 6

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ  

 
 
м. Володимир-Волинський 
Про визнання такими,  що втратили
чинність
,  рішення міської ради

Розглянувши пропозиції управління з гуманітарних питань виконавчого комітету міської ради від 14.09.2021р. №40/01-11, відповідно до постанови  Кабінету Міністрів України від  25.03.1997 № 260 «Про встановлення розміру плати за навчання у державних школах естетичного виховання дітей», враховуючи висновки і рекомендації постійних комісій ради, керуючись ст.ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада 
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Вважати такими, що втратили чинність:
         1.1. Рішення Володимир-Волинської міської ради від 20.09.2019р. №34/29 «Про затвердження  Положення про плату за навчання  та платні послуги у Володимир-Волинській  дитячій  музичній школі та  Положення про плату за навчання у Володимир-Волинській дитячій художній школі
ім. М. Рокицького».
1.2. Рішення Володимир-Волинської міської ради від 20.09.2019р. №34/30 «Про встановлення розмірів плати за послуги, що надаються у Володимир-Волинському  історичному музеї  ім. О. Дверницького».
1.3. Рішення Володимир-Волинської міської ради від 26.02.2019№31/47
«Про встановлення вартості окремих платних послуг, що надаються підвідомчими установами відділу культури і туризму виконавчого комітету міської ради».
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на  постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва.
 
Міський голова                                                          Ігор ПАЛЬОНКА
Оксана Бігун 23628
Анатолій Сурмик 23628
Пояснювальна записка
до проєкту рішення міської ради «Про  визнання такими, що втратили чинність  рішення міської ради»
 
1. Обґрунтування необхідності прийняття рішення
 
Необхідністю прийняття рішення «Про  визнання такими, що втратили чинність  рішення міської ради» є  приведення до відповідності документації, що стосується розмірів плати за послуги, що надаються закладами культури міської комунальної власності.
 
2. Визначення проблеми, на розв'язання якої спрямоване рішення
Рішенням виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради  від 25.03.2021№ 114 «Про затвердження Положення про надання платних послуг закладами культури Володимир-Волинської міської  територіальної громади» затверджено  перелік та вартість платних послуг, що надаються закладами культури, а тому необхідно визнати такими, що втратили чинність, рішення міської ради, що стосуються цього питання.
 
3. Потреба  і мета прийняття рішення
Метою прийняття рішення  є:
є  приведення до відповідності документації, що стосується розмірів плати за послуги, що надаються закладами культури міської комунальної власності.
 
4. Прогнозовані  наслідки прийняття рішення
Прийняття рішення сприятиме приведенню документації управління з гуманітарних питань у відповідність до вимог чинного законодавства України.  
 
5. Механізм  виконання рішення
Для виконання рішення  буде знято з контролю рішення міської ради Рішення Володимир-Волинської міської ради від 20.09.2019р. №34/29 «Про затвердження  Положення про плату за навчання  та платні послуги у Володимир-Волинській  дитячій  музичній школі та  Положення про плату за навчання у Володимир-Волинській дитячій художній школі ім.
М. Рокицького»; рішення Володимир-Волинської міської ради від 20.09.2019р. №34/30 «Про встановлення розмірів плати за послуги, що надаються у Володимир-Волинському  історичному музеї  ім. О. Дверницького»; рішення Володимир-Волинської міської ради від 26.02.2019№31/47 «Про встановлення вартості окремих платних послуг, що надаються підвідомчими установами відділу культури і туризму виконавчого комітету міської ради».
 
 
Начальник управління                                                 Оксана БІГУН