ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 40

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ  

 
                         №  ________
м. Володимир-Волинський
 
Про надання ПрАТ «Волиньобленерго»
дозволу на розробку технічної документації
з нормативної грошової оцінки земельної
ділянки за межами с. Суходоли
 
                  Розглянувши клопотання приватного акціонерного товариства «Волиньобленерго»  щодо надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, враховуючи необхідність укладення договору оренди на земельну ділянку площею 0,1028 га, що розташована за межами населеного пункту с. Суходоли,  відповідно до статті 271 Податкового кодексу України,  статтей 5, 18 Закону України «Про оцінку земель», керуючись п.34 ч.1 cт.26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
      1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,1028 га, кадастровий номер 0720581600:00:001:0675, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії ПС-35 кВ Бужанка №1, яка розташована за межами с. Суходоли в  межах території Володимир-Волинської міської територіальної громади.
      2. Технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки подати на затвердження сесії відповідно до вимог чинного законодавства.
      3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради  з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу; соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів. 
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Антоненко  34953
Інна Лесь             91793